Faroboats Faro 5 De Elektrische Roadster voor op het water.

€ 58.000,00
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Faroboat
 • Model:Faro 5
 • Categorie:Open boat and rowboat
 • Afmeting:5 x 2 x 0,3 m
 • Ligplaats:Middelburg

Omschrijving

De Elektrische Roadster voor op het water.

 

Eindelijk, kunnen wij u deze boot laten zien.  De volledig elektrische Faro5 van Faroboats uit Portugal met de Nederlandse RimDrive als voortstuwing. De wereld verandert, maritieme regels en voorschriften veranderen, onze klanten veranderen: het milieubewustzijn groeit, waardoor bedrijven zich zullen transformeren en milieuvriendelijker producten gaan produceren.

En hoewel de markt voor elektrische boten wereldwijd een hoge vlucht neemt, hebben tot nu toe, maar weinig luxemerken deze grote verschuiving opgepakt.

FaroBoats is nog een stap verder gegaan door 's werelds eerste volledig zelfvoorzienende oplossing voor de pleziervaart aan te bieden. De combinatie met het docking station, maakt dit mogelijk. 

De Faro5  is duidelijk geïnspireerd door zijn voorouders uit de jaren 20. De gestroomlijnde lijnen van deze elektrisch aangedreven boot van 16 voet,  kunnen alleen maar als verbluffend worden omschreven, de boot zal stilletjes door het water snijden, slechts het geluid van het water zult u horen, de motor zult u niet of nauwelijks horen.

Ontworpen door Tomás Costa Lima, een top Portugese marineontwerper, die het graag "stroomlijnontwerp" noemt vanwege zijn strakke lijnen en ingetogen elegantie.

De 100% elektrische, powertrim voortstuwing  zorgt voor absolute stilte, onberispelijke prestaties en ruime autonomie.

De boot heeft 5 comfortable zitplaatsen, wanneer niet in gebruik kunnen de boegstoelen afgedekt worden met een met het dek meegevormd luik.

Prachtige details rond de cockpit, met de bedieningselementen en statusindicatoren in een led-display.

Ingebouwde koeler, ruime opbergruimtes, bekerhouders en het eersteklas Fusion-stereosysteem met krachtige luidsprekers completeren de luxueuze details van de Faro5, indien aangevuld met nog wat opties.

Wij durven te zeggen een must have boot, een luxueze  Roadster op het water

De versie die we hier tonen, is afgewerkt met hout van de Cryptomeria Japonica boom, de houten latten zorgvuldig met de hand aangebracht. Onder de houten afwerking zit een FibreGlas romp. Van de versie, zonder houtafwerking vind u ook een afbeelding.

De boot is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, of eigenlijk oneindig veel.

De FibreGlas uitvoering met een 4 of 5kW motor, voor € 58.000,-  ( In deze uitvoering zeer interessant voor verhuur )
De Fibre glas uitvoering met 15kW motor voor € 90.000,-
De hout afgewerkte versie met 15 kW motor kost € 115.000,-
De hout afgewerkte versie met 30 kW motor kost € 125.000,-


Hoe komen we aan het eerder genoemde oneindige aantal uitvoeringen, simpel, de FibreGlas uitvoering kan af fabriek in de door u gewenste kleur uitgevoerd worden, wilt u er opschriften of de kleuren van uw bedrijf op, dan kan dit ook. 
Wij zijn van mening, dat deze boot ook ideaal voor de verhuur is, een attractieve boot, die weinig onderhoud nodig heeft.

In alle gevallen is het mogelijk om op kruissnelheid een hele dag te varen. De topsnelheid van de boot is respectievelijk, 10, 15 of 25 knopen. De kruissnelheid voor een hele dag ( 8 uur ) waterplezier is 6, 8 of10 knopen. De boot wordt aangedreven door de RimDrive, dit is een motor met een schroef zonder as, hierdoor weinig bewegende delen, dus ook weinig tot geen onderhoud aan de motor.

Opladen kan gewoon op een 220 Volt stopcontact, dus waar u ook bent, met de boot, opladen mag geen probleem zijn. Binnen enkele uren, bent u weer vaarklaar.

Er is nog veel meer over deze boot te vertellen, maar dat is te veel voor hier, voor meer informatie kunt u, een bericht zenden naar,

info@prioryachting.nl


Iedereen uit de Benelux en Duitsland kan bij ons terecht.

 

Als extra is er ook een docking station verkrijgbaar, op het afdak zonnepanelen, voor het opladen van de boot, ook kan de boot dan uit het water gehezen worden, zodat ook het onderwaterschip schoon, vrij van aangroei blijft.


www.prioryachting.nl

???? ?? FaroBoats: startup portuguesa de barcos elétricos #shorts

O primeiro barco elétrico da FaroBoats tem capacidade para 5 passageiros e pode ser utilizado numa doca, com painéis solares, que permite carregar a bateria em hora e meia. ???? ?? #mobilidadeeletrica #transportes #barcoseletricos #faroboats ----------------------- Saiba mais sobre inovação e nova economia em supertoast.pt. Supertoast é um projeto editorial da FABERNOVEL. Na FABERNOVEL ajudamos as empresas a construir o seu melhor futuro, a inovar e a conhecer as regras da nova economia.
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 5 meter
  Breedte 2 meter
  Diepgang 0,3 meter
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!