Beneteau Oceanis 50

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Beneteau
  • Model:Oceanis 50
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:2006
  • Afmeting:15.1 x 4.49 x 2.1 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)

Omschrijving

Goed onderhouden Beneteau Oceanis 50, uitgerust voor lange(re) reizen

De Beneteau Oceanis 50 die wij aanbieden is zeer goed onderhouden door de huidige eigenaar en gereed gemaakt voor langere reizen.

Zo bezit deze Beneteau over extra dieseltanks a 160ltrs en een kotterzeil.

Zij is voorzien van diverse comfortabele extra uitrusting, zoals 2 elektrische lieren, lazybag, boegschroef en dubbele koelkast.

Met de 3-cabin lay out is zij ideaal voor gezinnen of iemand die met gasten wenst te gaan varen.

De cockpit is ruim en bied goede beschutting met de grote buiskap. De vaste kuiptafel is voorzien van bergruimte en sfeer verlichting.

Zij is eenvoudig te bedienen vanaf het dubbele stuurwiel en de Raymarine E80 is vanuit iedere gewenste zitpositie goed afleesbaar met geintegreerde AIS transponder.

In de boeg is een extra bergruimte gesitueerd, hier is veel opslag in mogelijk zoals extra zeilen.

Het interieur is ruim en licht, aan bakboord bevind zich een royaal L-vormig kombuis met groot werkblad, 4-pits gasfornuis, magnetron en dubbele koelkast.

De navigatietafel aan bakboord is voorzien van diverse inbouw apparatuur waaronder een Raymarine E7 kaartplotter, Raymarine 240E VHF en satellite telefoon.

De U-vormige zithoek bied voldoende ruimte voor een grote gezelschap en de 2 losse krukken bieden uitkomst. Onder zeil zijn deze te borgen zodat deze niet door het schip glijden.

In de boeg is de "owners-cabin" met kastruimte en eigen natte cel met toilet.

In het achterschip zijn 2 identieke dubbelpersoons bedden geplaats met voldoende kastruimte en in de salon bevind zich de 2e natte cel met toilet.

De algehele staat van het schip toont aan dat zij zorgvuldig is onderhouden, er is een keuringsrapport van 2017 aanwezig ter inzage met de eindconclusie "goede conditie verkerende Beneteau Oceanis 50; ruim voldoende ? goed onderhouden en compleet uitgerust."

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving