HISWA erkend bedrijf

Wehmeyer Yacht Brokers

Omschrijving

Wehmeyer Yacht Brokers is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen bij aan- en verkoop van zeiljachten, motorboten en sloepen. Tevens kopen wij jachten aan of ruilen jachten in! De dienstverlening van Wehmeyer Yacht Brokers is gebaseerd op vakkundigheid en klantgerichtheid.
Piet-Hein Wehmeijer is beëdigd jachtmakelaar / taxateur en gecertificeerd door EMCI, waarmee up- to-date vakkennis gewaarborgd is. Wehmeyer Yacht Brokers is sinds 1996 gevestigd in jachthaven Naarden en uitgegroeid tot de toonaangevende jachtmakelaar voor zeiljachten tot 12 meter en motorjachten tot 20 meter. In de eigen verkoophaven kunt u tot wel 40 zeil- motorjachten en sloepen bezichtigen.

Verkopen
Uw jacht zelf verkopen is tijdrovend, moeilijk en complex. Daarom schakelt u Wehmeyer Yacht Brokers in. Zo bent u verzekerd van professionele begeleiding en vakkundig advies bij alle aspecten van de verkoop van uw jacht. Tevens zijn wij bekend met de juridische, financiële en registratie problematiek omtrent het aan/ en verkopen van jachten. Door onze nationale en internationale werkwijze en ons uitgebreid netwerk bereiken wij bovendien een kopersdoelgroep, die voor u (de verkoper) vaak onbereikbaar blijft. Ca. 30% van onze omzet betreft jachten die naar het buitenland gaan. Wij verzorgen alle bezichtigingen en stellen de verkoopcontracten voor u op. Ook zorgen wij dat uw jacht goed onder de aandacht van potentiële kopersgroepen blijft door middel van publiciteit in alle relevante mediavormen waaronder zo’n 20 verschillende websites en zetten we alle effectieve vormen van promotie in, zoals bijvoorbeeld social media. Ook onze verkoophaven trekt wekelijks vele bezoekers die met uw jacht in aanraking kunnen komen. Zo komt uw jacht onder de aandacht van alle potentiële kopers.

NO CURE NO PAY
Wehmeyer Yacht Brokers is overtuigd van haar aanpak en werkt daarom op basis van no cure no pay. Als wij uw jacht niet verkopen dan kunt u na afloop van de bemiddelingsperiode kosteloos afscheid van ons nemen. Wilt u vrijblijvend en kosteloos een waarde-indicatie van uw jacht? Neem dan contact met Wehmeyer Yacht Brokers
Onze afspraak kan plaatsvinden in onze verkoophaven of bij uw eigen ligplaats.

Kopen
Wehmeyer Yacht Brokers heeft een up-to-date aanbod van zeiljachtenmotorjachten en sloepen. Wij beschikken over alle informatie van deze jachten zodat wij u een goed onderbouwd advies kunnen geven over het door u aan te schaffen schip.
Een jacht kopen doet u niet elke dag. Als u voor Wehmeyer kiest dan kunt u rekenen op professionele begeleiding en een ervaren kijk op jachten. Wehmeyer kan u bij de aankoop van uw schip ook ondersteunen met alle juridische, fiscale en financiële aspecten die samenhangen met de aankoop van een jacht.
Hebt u speciale wensen dan kunt u ons een zoekopdracht geven, waarmee wij gericht op zoek kunnen gaan naar het jacht van uw dromen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Scheepsstoffering

  • Interieur

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties

Expert / taxateur

  • Taxatie

Toeleverancier / groothandel

  • Overige diensten

Watersportgebieden

  • Internationaal

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's