HISWA erkend bedrijf

Epifanes - W. Heeren & Zn B.V.

Omschrijving

Epifanes jachtlakken en verven

Jachtlakken sinds 1902
Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd en worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Epifanes biedt een compleet assortiment aan jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. 

Duidelijke productuitleg
De vernieuwde internetsite bevat uitgebreide en duidelijke productuitleg. Ook wordt stap-voor-stap aangegeven hoe het verfwerk het best kan worden uitgevoerd en waar u bij het schilderen op moet letten. In de site zijn diverse praktische adviezen opgenomen en worden de fijne kneepjes van goed schilderwerk uitgelegd. Naast de uitvoerige productinformatie vindt u een duidelijk overzicht van ons dealernetwerk.

Vragen?
We hopen dat u in deze vernieuwde site alle informatie vindt over het behandelen en onderhouden van uw schip.  Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt altijd telefonisch contact opnemen met onze helpdesk (0297 - 360-366) of langskomen op onze stand op één van de watersportbeurzen. Onze verfadviseurs helpen u graag verder met een advies op maat.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs / producenten accessoires
  • Importeurs / producenten verf-lak en olie
  • Toelevering jachtbouw algemeen

Watersportgebieden

  • Groene Hart

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's