HISWA erkend bedrijf

Loyal Yachts

Omschrijving

Loyal Yachts is een jachtmakelaardij met kantoor gelegen te Eijsden vanuit waar we de nationale en internationale markt bewerken. Makelaar Willem den Os is tevens gecertificeerd taxateur voor pleziervaartuigen. Dit kan uitgevoerd worden voor particulieren en bedrijven.

Schip kopen
Onze makelaar heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van het aankoopproces. Bijkomende zaken zoals financieel advies, keuring en/of inspectie, een correct koopcontract, en juiste eigendomspapieren worden door ons professioneel afgehandeld. Alle boten die bij ons in verkoop komen worden vooraf door onze makelaar uitvoerig geïnspecteerd.

Schip verkopen
De laatste jaren verkopen wij meer dan 85% van onze vaartuigen aan buitenlandse klanten. Door ons aanbod van boten op diverse nationale en internationale websites en samenwerken met professionele partners, ook in het buitenland, weten we onze doelgroep goed te vinden. Daarnaast zijn wij direct of indirect vertegenwoordigd op een groot aantal (inter)nationale botenbeurzen. De boten die bij ons in verkoop zijn meestal afgemeerd op de ligplaats van de eigenaar. Mocht u uw boot willen verkopen en beschikt u niet over een ligplaats, dan lossen wij dit graag voor u op.

Taxatie
Ons bedrijf is erkend door EMCI, het certificeringsinstituut voor de branche. Willem den Os is register-taxateur, geregistreerd bij de VRT (vereniging van registertaxateurs).

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Makelaars / bemiddelaars

Foto's