HISWA erkend bedrijf

Rigas Zwartsluis

Omschrijving

Welkom bij Rigas Zwartsluis,

Rigas Zwartsluis is de voortzetting van Rigas Meppel en is ontstaan uit enthousiasme en interesse voor de watersport, die er al van kinds af aan is geweest.
De ruime ervaring, opgedaan in een jarenlange loopbaan als monteur en keurmeester, tezamen met de liefde voor de watersport, gebruiken wij om ervoor te zorgen dat de gasinstallatie in uw vaartuig, chalet of caravan veilig en up-to-date is en u onbezorgd van uw vrije tijd kunt genieten.
Er is veel mogelijk bij Rigas, ik vertel u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Vriendelijke groet,
Frank Reins

Wij houden ons bezig met het keuren van gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen, chalets en caravans.
Met een gaskeuring bent u verzekerd van een veilige gasinstallatie aan boord van uw schip of in uw chalet of caravan.
Ook de bijkomende kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden zijn voeren wij vakkundig voor u uit.
Er is veel mogelijk bij Rigas, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Gaskeuring pleziervaartuig

Bij Rigas Zwartsluis kunt u de gasinstallatie aan boord van uw schip laten keuren.
Wij zijn HISWA gecertificeerd om gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen te keuren volgens de Europese norm NEN-EN-ISO 10239.Dat betekent voor u een veilige gasinstallatie aan boord van uw schip!
Wilt u meer weten over het keuren van een gasinstallatie of wilt u de gasinstallatie aan boord van uw schip laten keuren, neem dan contact met ons op via email: rigaszwartsluis@outlook.com of telefoon: 06-40762054. 

Gaskeuring caravan, chalet of camper

Gas is een veel gebruikte energiebron op de camping en veel campers, (sta)caravans en chalets zijn voorzien van een (propaan)gasinstallatie.
Steeds vaker zien wij dat een gekeurde gasinstallatie een vereiste is om te mogen verblijven op een camping of recreatiepark. 
Elk jaar verschijnen berichten in de media over de ernstige gevolgen van brand, ontploffing en koolmonoxidevergiftiging door een ondeugdelijke gasinstallatie. Laat daarom uw gasinstallatie regelmatig, minimaal 1x per 3 jaar, door ons keuren. Wij zijn een erkend HISWA-RECRON keuringsbedrijf en beschikken over de juiste kennis, materieel en ervaring om ervoor te zorgen dat u zorgeloos en veilig kunt genieten van het comfort van gas. 
Wilt u meer weten over het keuren van een gasinstallatie of wilt u de gasinstallatie in uw camper, (sta)caravan of chalet laten keuren, neem dan contact met ons op via email: rigaszwartsluis@outlook.com of telefoon: 06-40762054.

Wij helpen u graag!

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Watersportgebieden

  • Weerribben / Wieden

Foto's