HISWA erkend bedrijf

Aquatec Industries B.V.

Omschrijving

Het Friese Aquatec Industries behoort tot de grootste sloepenbouwers van Nederland. Met de topmerken Maril, Antaris en Makma heeft Aquatec Industries voor iedere watersportliefhebber een favoriete boot in huis.

100% Nederlands product

Wie op zoek is naar echte Hollandse sloep of cruiser is hier aan het juiste adres. De Nederlandse jachtbouw staat bekend om haar topkwaliteit en daar dragen Antaris. Maril en Makma zeker aan bij. De boten van Antaris. Maril en Makma worden volledig in Nederland ontworpen en in eigen huis gebouwd.  De polyesterfabriek, die deel uitmaakt van Aquatec, staat in Zwaag (NH). Van hieruit worden de casco’s met eigen vervoer naar Woudsend gebracht en verder gebouwd.

Drie merken
Het zijn drie merken die elkaar aanvullen. Maril heeft een mooie klassieke lijn. Betrouwbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Antaris is een vernieuwend merk met een heel eigen uitstraling. Makma is echt een exclusief product, eigenzinnig en tijdloos. Door deze drie sterke merken onder één dak aan te bieden, kunnen wij altijd een sloep bieden die bij de klant past.”

Antaris, style meets comfort
Al ruim vijftien jaar behoort Antaris tot de absolute top in sloepenland. Antaris combineert Nederlands vakmanschap met comfort en design. Dit zie je terug in de sloepen die Antaris bouwt. Door de jarenlange ervaring en het luisteren naar de wensen van klanten slaagt Antaris er telkens weer in om voorop te lopen in design en trends. Meer informatie? www.antarissloepen.nl

Volop genieten met Maril
Als u het water opgaat, wilt u optimaal kunnen genieten van deomgeving. Met de sloepen van Maril is dat vanzelfsprekend dankzij het open karakter van de ruime kuip. De brede, regenbestendige en slijtvaste zitkussens en de hoogte van de rugleuning bieden, naast veel zitcomfort, ook de nodige veiligheid voor jonge kinderen.
Meer informatie? www.maril.nl

Makma summum van luxe en techniek
Anders dan anders. Van verre onmiskenbaar een Makma, zich duidelijk onderscheidend van de armada aan sloepen die Nederland inmiddels bevaren. Eigenwijs dus, en met reden. Niet alleen omdat het een Makma is, maar omdat de boot het Makma gevoel uitstraalt. Maximale ruimte en comfort staan bij Makma centraal. Neem bijvoorbeeld de Makma Cayos 27 en 28. Geschikt voor rustig varen én snel varen. Of neem de Makma Caribbean, een ware klassieker. Ooit een boot die de trend van de ‘weekendsloep XL’ inzette, maar nog altijd razend up-to-date.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Jachthavens

 • Stalling overdekt
 • Stalling overdekt verwarmd

Onderhoud / reparatie

 • Antifouling
 • Onderhoud motoren / inboard
 • Periodiek onderhoud
 • Refit / afbouw boot
 • Winter- / zomerbeurt

Makelaars

 • HISWA Makelaar / bemiddelaar
 • Taxaties
 • Verzekeringen

Jachtwerven / nieuwbouw

 • Motorjacht
 • Sloep / tender
 • Casco

Watersportgebieden

 • Friese Meren / Meren Groningen
 • Hollandse Plassen
 • Groene Hart
 • Deltagebied / Biesbosch

Provincie

 • Friesland

Dealer van

 • Minn Kota
Minn Kota

Video's

De nieuwe Makma Cayos 27 - Tendersloep van Makma - Aquatec Industries

Een ultiem gevoel van vrijheid: de Makma Cayos 27 Zoekt u een tender voor het binnenwater of kustwater? Wilt u uitmuntende vaareigenschappen of een luxe en comfortabel interieur? Bij de Cayos 27 hoeft u niet te kiezen. U geniet van een fraai ontwerp, uiterst efficiënt onderwaterschip, veel ruimte en optimale vaareigenschappen. Dutch Design Cayos: een tijdloos ontwerp met een knipoog naar het befaamde klassiek-sportieve Italiaanse design. Vormgeving en functionaliteit zijn tot in de finesses uitgewerkt. Samen met alle luxe aan boord, zorgt dit - zonder enige twijfel- voor een geweldige tijd op het water.

Antaris X

Het is bijna zover! Volgende week op de HISWA introduceren wij de nieuwe Antaris X. De Antaris X biedt alles waar Antaris voor staat. Een stoer eigentijds design, ruim en modern interieur, superieure vaareigenschappen en hoogwaardige afwerking. De Antaris is ontworpen voor het hele gezin en is geschikt als dagcruiser, maar ook uitermate geschikt voor meerdere dagen op het binnenwater en open zee.

Makma Cayos 28 | De tendersloep van Makma®

De Makma Cayos 28 is een snelvarende tender met unieke vaareigenschappen, een sportieve uitstraling en is zeer comfortabel in gebruik. De Cayos 28 is uitgerust met de nieuwste technieken, gecombineerd met de luxe uitstraling behoort deze tendersloep tot een klasse apart. Bekijk de Cayos 28 op onze website https://makmamarine.nl/models/makma-cayos-28/ en neem een 360 graden tour door dit model via de link https://www.google.nl/maps/@52.9441377,5.6446379,3a,75y,162h,75.24t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipMX6ODkx0Rf17Yzao7mNPfFoTwzCwLNbZWQpx5Z!2e10!7i10546!8i5273 Aquatec Industries B.V. Sloepenproducent van de merken Antaris, Maril en Makma De Zwaan 28 Woudsend (Friesland) The Netherlands +31 (0)514 59 62 70 Kijk voor alle nieuwe- demo en occasion sloepen op http://www.werfoccasion.nl/

Boottest Antaris Seventy5

Watersport-TV volgde afgelopen jaar voor een mini-documentaire de totstandkoming van de Antaris Seventy5. Van tekentafel tot de presentatie tijdens de afgelopen Hiswa te water. De docu is later te zien. Nu alvast een vaarimpressie. Voor meer informatie: https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-4111715/nieuws/boottest_antaris_seventy5.html?page=0 Het nieuwe model is ontwikkeld rond de aandrijving met een Waterworld elektromotor. Aan het model zijn wat stijlkenmerken toegevoegd die afwijken van de succesvolle Fifty5, Sixty6 en Seventy7. Het is dus een nieuwe tender die vertrouwd aanvoelt. Tegelijkertijd zijn er wat zaken helemaal anders aan deze nieuwe Seventy5. In de eerste plaats vind je op de brede open spiegel een multifunctioneel zonnebed. Je kunt gemakkelijk op de spiegel opstappen en dan langs het zonnedek naar voren lopen. Als je de rugleuning van de bestuurder opklapt tot stasteun, ontstaat er een lekker zonnedek. Er is nog iets opvallend anders aan deze jongste Antaris tender. Hier lopen de zijkanten van de romp aan de achterkant sterker naar binnen dan bij de voorgaande modellen. Dit stijlkenmerk heet tumblehome en geeft deze moderne tender onmiskenbaar elegante lijnen. Het lage textiele windscherm accentueert de klassieke uitstraling en het tijdloze karakter van de Seventy5. Productie Watersport-TV Presentatie Epco Ongering Video Eric van Staten Fotografie Laurens Koster

Van tekentafel tot Antaris Seventy5

In de mini-documentaire 'Van tekentafel tot Antaris Seventy5' volgt Watersport-TV de totstandkoming van dit nieuwe model van Aquatec dat op de Hiswa te water in september 2022 werd gepresenteerd. De docu begint op 2 maart j.l. in Heerenveen waar een delegatie onder leiding van Aquatec directeur Klaas Schiphof op werkbezoek gaat bij NedCam. Daar wordt op dat moment gewerkt aan de plug en mal van de nieuwe Seventy5. Volgens Aldert van der Meer van Gaastmeer design is elektrisch varen het uitgangspunt geweest bij het ontwerpen van de Seventy5. De mini-documentaire laat het complete proces zien van het ontwerpen en het bouwen van een nieuwe sloep.

BOOTTEST Maril 7 NXT elektro...Stadse stekkersloep

Aquatec gaat voor de aandrijving van de zelf geproduceerde sloepen vol gas inzetten op elektrisch varen. In Woudsend voeren we met de Maril 7NXT elektro. Voorzien van de nieuwste Waterworld 10kW motor en 450 Ah stroomvoorraad. Op kruissnelheid, 9 km per uur, kun je met de 7 NXT onder normale omstandigheden meer dan 8 uur varen. De sloep vaart gemakkelijk maar reageert wat trager op het gas dan bij een diesel aandrijving. Dit geldt ook bij het achteruit varen. Met een boegschroef is dit te compenseren. Dit is en coproductie van De Telegraaf VRIJ en Watersport-TV.

Maril 7NXT sloep ? Maril®

Lengte sloep 7.50 m. Breedte sloep 2.85 m. Diepgang sloep 0.80 m. Doorvaarthoogte ca. 1.18 m. Gewicht sloep ca. 1.800 kg CE categorie C-kustwateren KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE Deze ruime sloep is voorzien van een afsluitbare toiletruimte in de punt en door de sloep te voorzien van een (zonne)bed, koelkist, spoelbak en kooktoestel zijn alle randvoorwaarden aanwezig voor een heerlijk verblijf. De 7NXT sloep heeft een lengte van 7.50 m en een breedte van 2.85 m. Deze afmetingen, gecombineerd met het vlakke onderwaterschip, zorgen voor veel stabiliteit en vaarcomfort. De bekende steile boeg met doorgestoken kabelaring van de 6NXT komt ook in de 7NXT terug en maakt de boot tot een bijzondere verschijning op het water. Ook verkrijgbaar als elektro sloep MEER INFO? https://maril.nl/sloep/maril-7-nxt/ Aquatec De Zwaan 28 Woudsend (Friesland) The Netherlands +31 (0)514 59 62 70 www.maril.nl info@maril.nl DIRECT ZELF EEN MARIL 7 NXT SAMENSTELLEN? https://maril.nl/sloep/maril-7-nxt/?configurator=open Kijk voor alle nieuwe- demo en occasion sloepen op https://werfoccasion.nl/

Foto's