Buitenboordmotor of inboard motor kopen

  • 100% kwaliteit en zekerheid
  • Officiële dealers van bekende merken
  • Onderhoud, reparatie en HISWA-garantie
Ga naar een HISWA...

Ga naar een HISWA Erkend Bedrijf

Vind een buitenboordmotor of inboard motoren dealer

Of je nou kiest voor een buitenboordmotor, elektrische buitenboordmotor of inboard motor, voor elke boot is er een geschikt merk.

Welk soort motor voor je boot zoek je?

Het maakt niet uit of je in Friesland of Zeeland woont, er is altijd een HISWA Erkend Bedrijf in de buurt die weet welke buitenboord of inboard motor het beste bij jouw boot past. Je kunt dan met vragen terecht over hoeveel stuwkracht (LBS) een elektromotor nodig heeft of hoeveel pk geschikt is. De juiste én goed afgestelde boot motor zorgt ervoor dat je zuinig vaart en veilig het water op kunt.  

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands buitenboordmotor, inboard motor of elektrische motor voor je boot? We hebben alle kwaliteitsbedrijven op een rij gezet zodat je zeker weet dat je met je nieuwe motor blij het water op kunt.

HISWA Erkende dea...

HISWA Erkende dealers van buitenboord/inboard motoren

Als je een buitenboord- of inboard motor wilt kopen, is het belangrijk om te weten wat voor soort model je nodig hebt. Elke motor heeft unieke eigenschappen die in meer of mindere mate bij jouw vaarwensen passen. En hoe betrouwbaar en technisch hoogstaand de motor ook is, het is belangrijk om de motor goed te onderhouden en winterklaar te laten maken. Je wilt immers elke keer onbezorgd genieten van je vaartocht. Het is daarom prettig als er een HISWA Erkend Bedrijf bij je in de buurt is dat jou kan adviseren over de aanschaf en de service van je motor inclusief de bijbehorende HISWA-garantie.

Unique Selling Po...
100% zekerheid

HISWA-bedrijven staan voor je klaar!

Scheepsmotoren dealers

Van Friesland tot Zeeland

Stil en duurzaam varen

Ook voor elektrische motoren

Reparatie en onderhoud aan je buitenboord of inboardmotor

Wat kost een onderhoudsbeurt van een buitenboord of inboard motor? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het type motor (pk's en cilinders) en de staat van onderhoud. Een onderhouds- of reparatiebedrijf dat HISWA Erkend is, zal je altijd een betrouwbare kostenraming of offerte geven. Bij veel van deze bedrijven kun je ook terecht voor onderdelen zoals een flush kit voor je inboard motor, een buitenboordmotorslot of een brandstoftank. Kortom voor een servicebeurt of inbouw van je scheepsmotor, het vernieuwen van de schroefas of het afstellen van je 4-takt buitenboordmotor kies je voor een HISWA-vakman!

Inboard motoren

Inboard motoren

Ook als je op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands binnenboordmotor, kun je het beste naar een HISWA Erkend Bedrijf gaan. Daar weten vakmensen waar ze over praten. Zij kunnen je adviseren en de (elektrische) inboard motor van je keuze inbouwen in de romp van je boot.