traditionele zeilschepen Lotus huren

 • 16 personen
 • Enkhuizen
 • Geen reserveringskosten
vanaf €1.570,00 Per dag€1.570,00
 • Omschrijving

  Stoer - Snel - Comfortabel

  Beleef het Nederlandse landschap vanaf het water op deze stoere tjalk. 

  De Lotus is gebouwd in 1889. Na een grote verbouwing vaart de Lotus (sinds 1992) als passagiersschip over het Ijsselmeer en de Waddenzee. 

  Het schip recent (2008/2009) nogmaals volledig verbouwd en heeft een hoge reling en de brede gangboorden, waardoor het een veilig schip is en ook kinderen er onbezorgd op kunnen vertoeven. De Lotus beschikt ook over een comfortabele kuip en veel dekruimte. Dit maakt dat aan boord relatief veel bewegingsvrijheid is. Beneden in het dagverblijf kan op gure dagen de CV aangezet worden. Daarnaast zijn er radio-, CD-speler, boordbibliotheek en spelletjes aanwezig. De scheepskeuken is professioneel ingericht met een 6-pits fornuis, een grote koelkast, vriezer, keukengerei en servies. U kunt dus in alle vrijheid zelf koken of u laten verwennen met catering. De Lotus heeft ook een gezellige bar met biertap. De hutten hebben ieder een wastafel met warm en koud stromend water, een CV, leeslampje en voldoende ruimte om uw bagage op te bergen. 

  + Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Voorzieningen
 • Kenmerken
  Lengte
  24,50 m
  Breedte
  5,00 m
  Bouwjaar
  1889

Had ik maar een boot...

Lig je in je zwemband te genieten van alle bootjes en jachten die voorbijvaren met al die blije mensen aan boord? Veel van deze boten zijn gehuurd maar dat heb je niet eens in de gaten. Je kan al een boot huren voor een paar uur, een dag maar ook voor meerdere weken. Denk maar eens aan het huren van een sloep met je vrienden of een meerdaagse tocht op een luxe motorboot of zeilboot. Ook het meevaren op een charterschip is een unieke ervaring. Eén ding weet je zeker, de vrijheid op het water is heerlijk en op het water smaakt alles beter! Heb je niet voldoende middelen om een boot te kopen, dan kun je er ook altijd een huren.