31 oktober 2018

Nieuws

2019-04-30 17:52:57
31 oktober 2018

Ondanks de kou van het water genieten

De wintertijd is ingegaan en de dagen worden donkerder. Voor velen niet bevordelijk om het water op te gaan. Toch zijn op het water de echte bikkels te vinden. Hieronder een top 5 watersporten die ook jij prima op een koudere dag kan doen.

Wat dacht je van roeien, kanoën, surfen, vissen en zeilen? Met het juiste materiaal kan niets de pret drukken. Kies een goed pak, neem een vriend of vriendin mee en ga niet te ver het water op. Neem bij thuiskomst een heerlijke warme chocolademelk met extra slagroom. De calorieën heb je immers toch al verbrand...

1. Roeien Op heel veel plekken in Nederland kun je prachtig roeien. Van de grachten tot de uitgestrekte rivieren en kanalen. Deze sport is goed uit te voeren op koudere dagen. Zet een muts op en gaan. Roei jezelf heerlijk warm!

2. Kanoën Nederland is een kano-land bij uitstek. Veel watergebieden zijn met elkaar verbonden en dat betekent dat je mooie tochten kan maken. Denk je wel aan een warme trui en goed zwemvest?

3. Surfen Deze sport beoefenen op koudere dagen laat je de beste golven ervaren. Je moet er wel wat voor over hebben. Investeren in een goed pak is noodzakelijk. Wil je zelf niet het water in? Het is al leuk om de golf- of kitesurfers vanaf een afstandje te zien gaan.

4. Vissen De hengelsport is voor iedereen geschikt. Geniet van de rust aan de waterkant. En regent het? Dan happen de vissen alleen maar meer! Zet een tentje op en geniet...

5. Zeilen De vrijheid, avontuur en snelheid ervaren. Dat doe je met zeilen. Wees voorbereid op een sterke wind. Ga het water op met een ervaren zeiler en laat je hart sneller kloppen.