8 februari 2019

Meevaarweekend 2019

2019-04-30 17:52:37
8 februari 2019

Meevaarweekend 2019

In het weekend van 15 en 16 juni organiseert Welkom op het water samen met partners de eerste editie van het Meevaarweekend. Tijdens dit weekend worden booteigenaren, watersportondernemers en -verenigingen gevraagd om eens iemand het water op te nemen die nog nooit heeft gevaren.

Het recreëren en sporten op het water is namelijk voor iedereen, maar een groot deel van de Nederlandse bevolking vindt helaas nog geen toegang tot het water. De drempel lijkt te hoog en het is aan de sector om die te verlagen.

Activiteiten op en aan het water spelen namelijk goed in op de maatschappelijke trends en wat mensen in deze tijd zoeken: het water geeft ontspanning en rust, watersport brengt je in beweging en watersport creëert sociale aangelegenheden. Er staat een grote potentiële doelgroep klaar, maar die moet nog wel bereikt worden.

Bent u ondernemer in de watersport? Het is tijd om uw voordeur te openen! Neemt u tijdens het Meevaarweekend iemand mee het water op, organiseert u al een evenement of heeft u een mooie aanbieding? Sluit dan aan bij het initiatief van Welkom op het water. Heeft u hulp nodig om bijvoorbeeld uw ligplaatshouders of omgeving te enthousiasmeren om mee te doen? Neem contact op met Tessa den Hartog, campagneleider Welkom op het water, via t.den.hartog@hiswa.nl.

Heeft u een boot en wilt u graag iemand mee het water op nemen? Join the club! Meer informatie vind je op www.meevaarweekend.nl