HISWA erkend bedrijf

Asa Boot Electro B.V.

Omschrijving

Al 60 jaar levering van kwaliteit
De groothandel werd in 1952 opgericht door Adriaan Kock onder de naam Accu Service Amsterdam (ASA). Het bedrijf welke toen nog aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam gevestigd was, had als grootste afnemers de binnenvaart en de auto-industrie. In 1964 kwam zoon Peter Kock in het bedrijf en nam, na tien jaar onder zijn vader gewerkt te hebben, de zaak over.

Kennis van zaken
Onze producten zijn een onderdeel van een jacht en vormen de basis voor veiligheid, betrouwbaarheid en plezier op het water. Onze producten vormen een werkend systeem en functioneren pas echt als die op elkaar zijn afgestemd. De ASA adviseurs kennen die producten, weten hoe die het best in jachten worden toegepast en delen die kennis graag. Wij staan klaar om jachtbouwers, jachtservice professionals en watersportwinkeliers vrijblijvend te adviseren over de keuze van producten en onderlinge afstemming. Hebben wij het antwoord niet direct dan zoeken wij dat graag uit.

Werkplaats voor reparaties
n onze goed uitgerustte werkplaats kunnen wij uiteenlopende reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Wij hebben in de meeste gevallen de juiste gereedschappen, werkplaatshandboeken en onderdelen om reparaties uit te voeren. Onze technici zijn regelmatig op reis naar onze leveranciers om technisch bijgeschoold te worden. Sommige reparaties kunnen alleen op locatie worden uitgevoerd, in die gevallen komen wij naar het jacht toe of organiseren dat collega's van ons in het buitenland namens ons op locatie ondersteuning bieden.

Kennis delen: Trainen en getraind worden!
Ons team wordt regelmatig getraind door onze leveranciers en partners via cursussen. Maar wij houden die kennis en ervaring niet voor onszelf, wij delen die graag met onze partners. Dat doen wij een paar keer per jaar in ons trainingslokaal in Watergang. Zo nemen we een aantal actuele thema's onder de loep en nodigen experts uit om ons te ondersteuning bij deze sessies.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs / producenten accessoires
  • Importeurs / producenten elektronica
  • Toelevering jachtbouw algemeen
  • Toelevering jachthavens

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's