HISWA erkend bedrijf

Amore Vici

Omschrijving

In een ontspannen sfeer heerlijk zeilen en genieten van het natuurschoon op het Wad en de historische pittoreske stadjes aan het IJsselmeer. Ofwel de zilt, zoete historie!

Heel veel mogelijk!

Op de Amore Vici is héél veel mogelijk. Gasten roemen de rust die er altijd heerst aan boord. Geen geschreeuw, een duidelijke uitleg en aandacht voor iedereen. Daarnaast is er óók tijd voor een geintje. Droogvallen op een mosselrijke plaat. Ankeren op de mooiste pekjes. 's Avonds zeilen. Voor wie wil is er de mogelijkheid om zelf te sturen, navigeren en indien mogelijk de Amore Vici aan te leggen.

Robuust schip

De Amore Vici is een robuust schip. Bovendeks is een ruime kuip die grenst aan een knus ingerichte deksalon met veel daglicht. In de kuip is plaats voor alle opvarenden. Binnen in de beschutting of buiten waar zon en wind heersen.

Hutten
De hutten zijn hebben grote dekluiken en patrijspoorten geven veel licht en frisse lucht. Iedere hut heeft een grote wasbak met warm en koud water, 220 volt aansluiting, centrale verwarming en voldoende opbergruimte. Zo heeft iedere opvarende zijn/haar eigen lade. De bedden zijn minimaal twee meter lang met een prima matras en opgemaakt met een kussen en dekbed met overtrek. 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Platbodem
  • Zeilboot met schipper

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland