HISWA erkend bedrijf

Holland Sail

Omschrijving

De Holland Sail-vloot bestaat uit 29 traditionele zeilschepen met schippers die u een onvergetelijke zeilreis op het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese meren bezorgen.

Holland Sail is in 2009 opgericht door meer dan 20 eigenaren van traditionele zeilschepen. Deze bevlogen zeilliefhebbers vonden dat het anders moest, wilden hun eigen bedrijf hebben en niet voor een boekingskantoor varen. Daarom richtten zij de coöperatie Holland Sail op.
Wat ons kenmerkt staat hieronder vermeld en wij hopen dat dit de redenen zijn waarom u voor Holland Sail zou willen kiezen!

Passie
Een diepgewortelde passie voor zeilen, dat kenmerkt Holland Sail. Wij koesteren onze traditionele zeilschepen, die vaak al langer dan een eeuw in de vaart zijn. Wij maken van iedere zeiltocht een ware belevenis en delen ons enthousiasme graag met u.
Vakmanschap

We durven met gepaste trots te zeggen dat we met onze jarenlange ervaring ons vak verstaan. Door dit vakmanschap van onze professionele bemanning geniet u van een onbezorgde zeilreis.

Kwaliteit
Holland Sail biedt prachtige kwaliteitsschepen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Met veel aandacht en zorg houden we de schepen van onze vloot in optimale conditie. Daardoor kunt u vertrouwen op een aangenaam en comfortabel  verblijf aan boord.

Gastheerschap
Wij zetten ons iedere dag voor meer dan 100% in om van uw zeilreis een fantastische ervaring te maken. We ontvangen met regelmaat complimenten over de geslaagde wisselwerking tussen gasten en bemanning. Veel gasten kiezen dan ook een volgende keer weer voor Holland Sail.

Samenwerking
Holland Sail is een coöperatie. De scheepseigenaren hebben de coöperatie opgericht met de overtuiging dat hechte samenwerking en samen bewaken van de kwaliteit ten goede komt aan de klant. De kantoormedewerkers zijn in dienst van de coöperatie waardoor er maar één belang is: uw belang. Dat is onze de kracht!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Platbodem
  • Zeilboot met schipper

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Dagverhuur
  • Meerdaagse verhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Friesland
  • Noord-Holland

Vactures

Zorg jij voor tevreden coöperatie-leden door je administratie goed op orde te houden? Wij, coöperatie Holland Sail bieden de mooiste zeilvakanties aan op één van onze 30 traditionele zeilschepen (de oudste is van 1876!). We zijn gevestigd in Enkhuizen in een mooi kantoor vlakbij de haven en treinstation en  zijn voor onze kleine maar fijne team op zoek naar een boekhouder m/v.

  • Noord-Holland
  • MBO