HISWA erkend bedrijf

House of Yachts Bruinisse B.V.

Omschrijving

House of Yachts is een full service jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van gebruikte zeil – en motorjachten met een gemiddelde lengte tussen de 30 en 65 voet. Duidelijke communicatie, geen verrassingen, netjes en verzorgd en met liefde voor de watersport. Sinds de start is House of Yachts uitgegroeid tot de meest vernieuwende en vooraanstaande jachtmakelaardij in Zuid-Nederland. We werken inmiddels succesvol met 3 collega’s vanuit een prachtige vestiging in Bruinisse.

Advies
House of  Yachts geeft deskundig advies over alle aspecten die bij het bezit van een jacht komen kijken. Middels jarenlange ervaring en sterke partners kunnen wij u altijd voorzien van een passend advies m.b.t.
» Onderhoud
» Verzekeringen
» Financiering
» BTW
» Ligplaatsen
» Scheepsregistraties
» Taxaties
» Transport

Een scheepshypotheek is maatwerk.
House of Yachts werkt samen met de adviseurs van Kuiper Verzekeringen in Heerenveen. Kuiper Verzekeringen heeft als specialist in de watersport meerdere financieringsmogelijkheden in huis. Daarom is Kuiper Verzekeringen hét adres voor uw jachtfinanciering. Kuiper verzekeringen informeert u graag over de vele mogelijkheden om de aankoop van uw zeiljacht te financieren:

Taxaties
House of Yachts B.V. is als beëdigd en E.M.C.I. gecertificeerd jachtmakelaar en taxateur bevoegd waardebepalingen uit te voeren ten behoeve van verzekeringen en financieringen. Ons taxatierapport is geaccepteerd door alle grote banken en financiële instellingen. Wij hebben uitsluitend beëdigd en gecertificeerde makelaars in dient met specialistische kennis van de markt, zowel nationaal als internationaal. Wij worden o.a. ingeschakeld door de overheden, het notariaat en t.b.v. bijvoorbeeld de belastingdienst, sociale instellingen, ingeval van boedelscheidingen enz., zo ook financieringsinstellingen t.b.v. financieringen of scheepshypotheken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie

Watersportgebieden

  • Deltagebied / Biesbosch

Provincie

  • Zeeland

Foto's