HISWA erkend bedrijf

Jachthaven Wiegmans

Omschrijving

Hoewel watersport steeds populairder wordt in Nederland, heeft niet iedere botenbezitter een huis aan het water. Een aanlegsteiger voor de deur is dus maar weinigen gegeven. Wiegmans heeft de oplossing! Bij onze werf in Breukelen hebben wij een ruime jachthaven. Die biedt in de zomer met 250 ligplaatsen plek aan evenzoveel sloepen. De jachthaven ligt direct aan de Loosdrechtse Plassen, op korte afstand van onder meer de Vecht; twee van de mooiste en populairste watersportgebieden van ons land!

Faciliteiten
De jachthaven bij Loosdrecht is van alle gemakken voorzien. Alle ligplaatsen zijn voorzien van aanlegsteigers om makkelijk en veilig in en uit uw sloep te stappen. Dankzij onze eigen bootkranen kunnen we schepen snel in en uit het water tillen als u een dagje wilt varen of ten behoeve van service. Zo is op de jachthaven een ruime spuitplaats aanwezig voor het schoonmaken van het onderwaterschip. Door de nabijheid van onze werf met geschoold personeel kunnen kleine en grotere ongemakken aan de boot zo nodig snel en vakkundig verholpen worden.

Veiligheid
Op het eigen terrein is voldoende privéparkeergelegenheid (betaald) voor onze klanten. Deze is beveiligd, dus u kunt met een gerust hart uw boottrailer voor een korte periode laten staan, terwijl u lekker aan het varen bent. Door permanente bewoning op het terrein is de jachthaven geen moment verlaten en is er – ook in de winter – continu toezicht op uw waardevolle bezit.

Vrije ligplaatsen
Onze jachthaven heeft ligplaatsen van verschillende formaten en biedt dus plaats aan elk type sloep met een lengte van maximaal 20m. De prijs per ligplaats hangt samen met de grootte van uw boot.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Trailer verhuur

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water
  • Stalling overdekt
  • Kraan

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen

Provincie

  • Noord-Holland

Dealer van

  • Minn Kota
  • Talamex
Minn Kota Talamex

Foto's