HISWA erkend bedrijf

Bestboats International Yachtbroker

Omschrijving

UW JACHT SNEL VERKOPEN VIA BESTBOATS INTERNATIONAL YACHTBROKER ROERMOND

Uw jacht verkopen? Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Bestboats International Yachtbroker unieke jacht verkoop werkwijze ontwikkeld die geen enkele andere makelaar hanteert. Deze vooruitstrevende succesformule werkt ook om uw luxe boot te verkopen. Onze belofte aan u is dat wij er alles aan doen om binnen een acceptabele termijn die ene belangrijke koper te vinden die een eerlijke prijs voor uw jacht betaalt.

Optimale presentatie van uw jacht
Bestboats International Yachtbroker heeft een moderne, luxe verkoophaven in Roermond, gelegen naast het drukbezochte Designer Outlet Center Roermond. Indien u besluit om uw jacht in onze verkoophaven aan te meren, zorgen wij voor een optimale presentatie van uw jacht. Zowel on- als offline presenteren we uw jacht aan een grote, internationale doelgroep. Zo bewerkstelligen we een snelle verkoop van uw luxe jacht.

Ieder jacht is uniek. Daarom vereist elk type jacht een gerichte verkoopstrategie, afgestemd op u en uw jacht.  Daarom stemmen wij het verkooptraject exact af op het type jacht dat u in uw bezit heeft. U kunt erop vertrouwen dat wij weten waar de doelgroep voor úw jacht zich bevindt. Wij brengen uw jacht onder de aandacht van duizenden internationale potentiële kopers. Zo garanderen we u een snelle route naar een positief verkoopresultaat.

Voor meer informatie; neem contact met ons op via:

Mail:                             info@bestboats.nl
Telefoonnummer:        +31 (0)475 74 37 05

UW JACHT VERKOPEN
De snelle verkoop van uw jacht vergt veel tijd, geld en expertise. Als jachtmakelaar met meer dan 25 jaar ervaring zetten wij ons met een team van 8 medewerkers dagelijks in om uw jacht onder een groot internationaal publiek onder de aandacht te brengen.

Bestboats International Yachtbroker heeft een moderne, luxe verkoophaven in Roermond, gelegen naast het drukbezochte Designer Outlet Center Roermond. Neem contact met ons op of bezoek ons om meer over ons te weten te komen. Want onze innovatieve jachtverkoop methode werkt ook voor uw jacht, daar zijn wij van overtuigd!

Wanneer u uw jacht verkoopt via Bestboats, is het extra belangrijk dat uw jacht opvalt. Bestboats ontzorgt u volledig. U bent verzekerd van een optimale presentatie, zowel on- als offline. Ons team van specialisten onderhoudt uw jacht dagelijks en fotografeert het met oog voor detail. Uw jacht ligt representatief én vaarklaar in onze haven.

EEN JACHT KOPEN
Bent u op zoek naar een premium occassion jacht? Onze jacht showroom heeft een groot aanbod kwaliteits-/merkjachten en ruime openingstijden.


Bestboats heeft een hoogwaardig geselecteerd aanbod van jachten in haar aanbod. Kwaliteit, expertise én eerlijke prijzen, dat is waar Bestboats voor staat. Doordat de verkoophaven direct grenst aan de Maasplassen, is direct proefvaren mogelijk. Alle jachten liggen vaarklaar in de haven. Ons ervaren team kan u ondersteunen in professioneel aankoopadvies. De verkoophaven is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen, dichtbij de uitvalswegen en nabij de Belgische en Duitse grens. 

DEALERSHIPS
Bestboats International Yachtbroker heeft ook verschillende dealerships (onder de noemer Bestboats Exclusive Motoryachts), waaronder die voor PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Motoryachts. 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Onderhoud / reparatie

 • Verzekering

Makelaars

 • HISWA Makelaar / bemiddelaar
 • Taxaties
 • Verzekeringen
 • Te boekstelling / kadastrale registratie
 • Verkooppunt buitenland

Expert / taxateur

 • Aankoopkeuring

Importeur vaartuigen

 • Motorjacht
 • Sloep / tender
 • Rubberboot

Watersportgebieden

 • Rivieren / Limburgse Maasplassen
 • Europa / Wereldwijd

Provincie

 • Limburg