HISWA erkend bedrijf

Blue Ocean Experience B.V.

Omschrijving

Welkom bij Blue Ocean Experience, dé bestemming voor unieke en inspirerende zakelijke bijeenkomsten op het water.

Onze eerste catamaran, gefaciliteerd vanuit de prachtige Nederlandse jachthaven in Volendam aan het Markermeer, biedt een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten, rondetafelgesprekken, heidesessies en andere zakelijke ervaringen.

Stelt u zich eens voor dat u uw vergadering, rondetafelgesprekken of trainingen houdt op onze ruime en comfortabele catamaran, omringd door de prachtige natuur van het markermeer. Onze catamaran stimuleert innovatie en creativiteit, terwijl u geniet van de vrijheid en het inspirerende uitzicht.

Onze ervaren crew staat klaar om u te ondersteunen bij het faciliteren van een succesvolle bijeenkomst. Met ruimte voor maximaal 12 gasten bieden wij een intieme en exclusieve omgeving voor uw innovatieve bijeenkomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Stap aan boord van Blue Ocean Experience en laat uw zakelijke bijeenkomst een broedplaats zijn voor groei, innovatie en inspiratie.

Blue Ocean Experience B.V. levert catamarans als de inspirende bedrijf en coaching omgeving op het water. Wij zijn gericht op het faciliteren van kleinschalige evenementen tot 12 gasten waarbij onze klanten de volgende stap met hun gasten of collega's kunnen maken. Uw team meeting, rondetafelgesprek met klanten of coaching en trainings sessies bij ons op de catamaran, inclusief schipper en catering zoals u dat wenst voor een onvergetelijke ervaring met toekomst perspectief. Tevens bieden wij de catamarans aan als locatie voor onderzoekers die hun activiteiten op een groene manier op het water willen doen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Catamaran

Type of sport

  • Catamaran

Watersportgebieden

  • Deltagebied / Biesbosch

Video's

Blue Ocean Experience BV introduction movie UK subs.

Welcome at Blue Ocean Experience. We facilitate Excess catamarans for business meetings and coaching and training sessions. Interested? Visit us at www.blueoceanexperience.nl

Foto's