HISWA erkend bedrijf

Tornado Yachting

Omschrijving

Tornado Yachting is een watersportonderneming in het Friese plaatsje Makkum. Direct aan het IJsselmeer en de Friese meren, 20 minuten van Werelderfgoed van de waddenzee. Tornado Yachting bestaat uit vier bedrijfstakken, te weten Jachtmakelaardij, Verkoop nieuw, Jachtverhuur en Jachtwerf. De jachtmakelaardij bestaat met name uit jonge gebruikte zeil- en motorjachten, veelal gericht op ondiepe vaargebieden zoals de Waddenzee en Friesemeren. Verkoop nieuw bestaat uit het  importeurschap van Delphia Yachts en Cobra Yachts in de Benelux én het partnerschap van Jeanneau zeiljachten. Naast verkoop kunt u bij ons ook terecht voor een onvergetelijke zeilvakantie met een eersteklas Delphia zeil- of motorjacht, Cobra motorjachten, LAGOON catamaran of een van de nieuwe Jeanneau zeiljachten. Elke boot die u bij ons huurt is niet ouder dan 5 jaar, waarvan het grootste van de vloot deel 1 á 2 jaar oud.

Graag tot ziens in Makkum!

Jachtmakelaardij
Jong gebruikte schepen met zwaard of vaste kiel; Tornado Yachting makelaardij heeft altijd een ruime keus! Uw gebruikte schip verkopen? Wij bemiddelen!

Winterstalling
Tornado Yachting werkt samen met Tromp Jachtservice, ook als het gaat om winterstalling..
Met een groot terrein buiten is een winterstalling op maat voor uw Delphia mogelijk. Uw kostbare bezit is bij ons in goede handen. Voor onderhoud aan uw Delphia hebben wij alle expertise in huis. 

 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Zeiljacht

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker

Importeur vaartuigen

  • Zeiljacht

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Provincie

  • Friesland