HISWA erkend bedrijf

de Fluistervloot bootverhuur

Omschrijving

De Fluistervloot is een erkend bootverhuur bedrijf in Lemmer, de perfecte uitvalsbasis voor een vaarvakantie in Friesland of de kop van Overijssel. Onze ruime boten zijn elektrisch aangedreven en zijn geschikt voor een heerlijke vaarvakantie. Alle boten hebben een volledige inventaris en zijn geschikt voor meerdaagse trips met uw gezelschap.

Geen vaarbewijs noodzakelijk
U kunt onze schepen huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs. U krijgt een basisinstructie, of kunt indien gewenst een uitgebreide instructie bij boeken, zodat u vol vertrouwen er tussen uit kunt.

Uitvalsbasis Lemmer
Op de grens van Overijssel en Friesland is Lemmer de perfect uitvalsbasis voor een vaarvakantie in Frieslad of Overijssel. U wordt ontvangen u op slechts enkele minuten vanaf de A6, en beschikken over parkeerplekken voor uw auto. Wij hebben gevarieerde routes voor u uitgezet, of ga op eigen initiatief ontdekken wat Friesland en Overijssel te bieden hebben. Natuur, cultuur, historie, rust, ontspanning of sfeer, wat u ook zoekt: Laat u verrassen wat deze prachtige omgeving vanaf het water te bieden heeft.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Elektrische boten

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • Weerribben / Wieden

Provincie

  • Friesland

Foto's