HISWA erkend bedrijf

De Valk Group B.V.

Omschrijving

Het kopen en verkopen van een jacht is net zo goed een emotionele als een financiële beslissing. Uw jacht is uw persoonlijk bezit, een thuis op het water, een toevlucht van de alledaagse stress aan land. Hoe wij dit zo goed weten? Wij van De Valk delen uw liefde voor het water.

Onze diensten zorgen er daarom voor dat u optimaal van uw vrije tijd kunt genieten. Wij bieden bemiddeling tussen kopers en verkopers en beschikken over uitgebreide ervaring door de verkoop van duizenden jachten. Bovendien staan we voor volledige transparantie, zekerheid en betrouwbaarheid.

Groot of klein, luxe of sober, met of zonder zeilen; uw boot is u alles waard. Uw jacht is uw passie, uw vrijheid, oftewel: uw welvaren. Wij van De Valk begrijpen dat als geen ander. Immers, wij zien het plezier van de pleziervaart als eerste levensbehoefte. Dus als u dan toch afscheid neemt: dan liefst zonder dat u er omkijken naar heeft. 

De Valk heeft meer dan 70 jaar ervaring in de (luxe) watersport. En is uitgegroeid tot Europa’s marktleider op het gebied van jachtbemiddeling. We hebben meerdere verkoopvestigingen in strategische watersportplaatsen verspreid over Europa. Een netwerk dus, dat zich uitstrekt tot een internationale clientèle en dat helpt. Getuige duizenden succesvol afgesloten transacties.

Kies voor De Valk als uw verkopende makelaar. Uw toekomstige -eventueel buitenlandse- koper weet ons beter te vinden dan wie ook. In één van onze representatieve verkoophavens komt uw jacht het allerbest tot zijn recht. En met onze veiligheidsgaranties bent u verzekerd van een vlekkeloze transactie. Met voor u de best denkbare condities.

Bij De Valk zijn we zeven dagen per week geopend om potentiële kopers uit binnen- en buitenland te ontvangen. Het merendeel van onze verkopen gaat naar het buitenland. 

Dat schept enorme kansen, maar vereist ook internationale expertise. Garanties, waarmee u verzekerd bent van een 100% veilige en betrouwbare transactie, van bezichtiging tot en met de financiële afhandeling. Wat dat betreft hebben we een gevestigde naam hoog te houden.

Zo werkt de betrouwbaarheid twee kanten uit. U krijgt de beste condities dankzij een team van ijzersterke onderhandelaars. En de koper is verzekerd van een reële prijs, en een jacht dat 100% legaal van eigenaar verwisselt. Dat scheelt lastige claims achteraf, waar niemand op zit te wachten.

Wat verkopen met De Valk u oplevert: Te veel om op te noemen, maar wat het belangrijkste is: onder de streep levert De Valk u altijd meer op dan wij u kosten.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie
  • Verkooppunt buitenland

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee