HISWA erkend bedrijf

Van Leeuwen Boten B.V.

Omschrijving

VOLOP GENIETEN VAN ONTSPANNING, COMFORT EN PLEZIER OP HET WATER

Verkoop 

Bent u op zoek naar een boot om volop te genieten van ontspanning en plezier op het water? Van Leeuwen Boten heeft een compleet aanbod nieuwe vaartuigen en betrouwbare occasions. Of laat u verrassen door onze unieke botenlijn Lioness met een breed aanbod aan sloepen, tenders en consoleboten!

Onderhoud

Wij staan voor u klaar voor onderhoud en reparaties aan uw boot, trailer en motor. Onze monteurs onderhouden de complete set en geven het de zorg die nodig is. Ook kunnen wij als Suzuki dealer eventuele garantie werkzaamheden uitvoeren aan uw Suzuki buitenboord motor, maar ook van een antifouling-behandeling tot het winterklaar maken van uw boot voor de stalling bent u van harte welkom. Zodat u in het nieuwe seizoen weer fris én veilig het water op kunt.

Schade

Schade aan uw boot is natuurlijk erg vervelend En wilt u zo snel mogelijk laten verhelpen. Wij repareren kleine en grote schades en nemen ook alle schade afhandeling met uw verzekeraar  uit handen.Geen schade maar wel toe aan een nieuwe look? Kom dan bij ons lang om te kijken naar mogelijkheden van striping of een totaal andere kleur!

Lease

Liever leasen dan kopen? Dat kan. Wij bieden u aantrekkelijke oplossingen voor de financiering van uw boot. Lease biedt zekerheid, duidelijkheid en flexibiliteit. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en maken een leasecontract op maat. Zo geniet u zorgeloos van het varen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Importeur vaartuigen

  • Motorjacht

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs motoren
  • Importeurs / producenten trailers

Watersportgebieden

  • Weerribben / Wieden

Dealer van

  • Suzuki
Suzuki

Foto's