HISWA erkend bedrijf

Yachtcharter Huibers - vaarbewijsvrij vakantie varen

Omschrijving

Yachtcharter Huibers is een jong familiebedrijf in het midden van Nederland. Bij ons kunt u een motorboot huren voor een vakantie van 2 tot 10 personen. Een vaarbewijs of vaarcursus is geen vereiste. Hiervoor bieden wij onze vaarcursussen aan die voor aanvang van uw vakantie plaatsvinden.

Uw zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Nederland zoals Utrecht, Amsterdam en ontspannen in het Groene Hart van Nederland of Natuurpark de Biesbosch. Lekker tot rust komen of juist actief bezig zijn met varen, duiken, vissen, surfen of zwemmen? Alle mooiste plekjes van Nederland liggen binnen handbereik.

Hausboot mieten in Holland
Genießen von der Ruhe, dem Platz und der Freiheit auf dem Wasser und in der schönen Natur in Holland? Yachtcharter Huibers in Holland vermietet die komplettesten Motorboote für einen sorgenfreien Urlaub auf dem Wasser. Jetzt ein Hausboot mieten in Holland.

Vaarbewijs niet verplicht
Onze vloot bestaat uit diverse motorjachten variërend in lengte van 8,00 tot 14,99 meter. Een vaarbewijs is niet verplicht, vaarervaring is bij sommige schepen gewenst. Geen ervaring? Geen zorgen. Boek ons schipperstraining arrangement en krijg de fijne kneepjes van het vak geïnstrueerd van een gecertificeerde zeeman. Alle schepen zijn ingericht om u een zo aangename mogelijke vaarvakantie onder alle weersomstandigheden te kunnen bieden. Ook zijn onze motorjachten uitgerust met een compleet inventaris. Welkom aan boord!

Schoon varen
Al onze schepen varen op TopFuel. TopFuel is een unieke dieselbrandstof die dubbel voordeel biedt. Het product wordt deels gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen en levert daardoor CO2-reductie op. Daarnaast zorgt het product voor een lagere uitstoot van roet, NOx en fijnstof. Dus zowel het milieu als onze gezondheid varen wel bij het gebruik van deze brandstof, en dat is een prettige gedachte in een tijd waarin duurzaamheid zo’n belangrijke rol speelt.

We staan voor u klaar!
Bij vragen of als u extra informatie wenst, helpen wij u graag uw vaarvakantie in te richten. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vaarvakantie ervaart. Ervaar de vrijheid bij Yachtcharter Huibers!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

 • Motorjacht
 • Sloep / tender
 • Houseboat
 • Vaarinstructie

Watersportgebieden

 • Friese Meren / Meren Groningen
 • IJsselmeer / Waddenzee
 • Hollandse Plassen
 • Weerribben / Wieden
 • Groene Hart
 • Rivieren / Limburgse Maasplassen
 • Deltagebied / Biesbosch

Provincie

 • Utrecht

Video's

De ultieme vaarvakantie! Ervaar de vrijheid bij Yachtcharter Huibers

Ervaar de vrijheid met onze nieuwe bedrijfsfilm! In slechts 2 minuten hopen wij u te inspireren met beelden van een authentieke reis door ons prachtige waterland. Ontwikkeld om de échte vaarvakantie in beeld te brengen. Ontdek de onuitputtelijke mogelijkheden de die Nederlandse waterwegen en onze schepen u te bieden hebben. Een vaarvakantie bij Yachtcharter Huibers is altijd een unieke, goed verzorgde en onvergetelijke ervaring. Doordat wij gesitueerd zijn in het midden van Nederland kunt u met onze comfortabel ingerichte schepen gemakkelijk de meest uiteenlopende vaarroutes bevaren. Door de prominente positie die water in ons land inneemt, kent Nederland verschillende unieke vaarroutes en ‘watericonen’. Denk aan de Deltawerken, Flevoland, de Kinderdijk en de Afsluitdijk. Ze vertellen elk een bijzonder verhaal. Of uw voorkeur uitgaat naar de molens in Kinderdijk, de Goudse kaasmarkt of de Utrechtse grachten, wij helpen u graag en met trots om Nederland beter te leren kennen. YACHTCHARTER HUIBERS Telefoon: 085 – 1043 087 Mobiel: 06 – 4348 8453 E-mail: info@yachtcharterhuibers.nl Web: www.yachtcharterhuibers.nl

Foto's