HISWA erkend bedrijf

Gebroeders van Enkhuizen Yachtbuilding & Refits BV

Omschrijving

Gebroeders van Enkhuizen is een allround jachtbouw- en servicebedrijf. U kunt bij ons terecht voor jachtbouw, scheepsmotoren, installaties, onderdelen, ligplaatsen, winterberging en nog veel meer. Waar kunnen wij u mee helpen?

Jachtbouw
Jachten van Gebroeders van Enkhuizen worden gekenmerkt door hoog kwalitatieve afwerkingen en overzichtelijke technische installaties. Sinds 1992 bouwen wij custom build motorjachten en zeiljachten van staal en aluminium voor zowel particulieren als andere jachtwerven.

> Motorjachten
Wij zijn exclusieve bouwer van de Enkcraft Mackum, Enkcraft Statum, Sossego Comfort en Sossego Sport. De Enkcraft Mackum is gemaakt voor het varen op meren, rivieren en kanalen, terwijl de Statum ontworpen is voor de open zee. De Sossego Comfort en Sport zijn luxe snelvarende aluminium motorjachten getekend door Mulder Design.

> Zeiljachten
Sinds 1999 bouwen wij stalen Noordkapers naar het ontwerp van Martin Bekebrede. Door de jaren heen hebben wij het schip niet alleen gebouwd, maar ook gefinetuned en doorontwikkeld. Verder zijn wij exclusieve bouwers van de Enksail en Enksail Orion. De Enksail is een aluminium zeiljacht met een luxe uitstraling. De Orion, ontworpen door Kees van de Stadt, combineert zeilprestaties met comfort.

> Custom build
Naast onze lijnen motorjachten en zeiljachten doen wij ook aan geheel custom build jachtbouw. Door de jaren heen hebben wij zowel voor particulieren als andere scheepswerven zeer uiteenlopende nieuwbouwprojecten uitgevoerd op custom build basis. We hebben hierbij custom zeiljachten, snelvarende jachten en motorcruisers gemaakt in aluminium, staal en polyester. Het bouwen van een custom build jacht wordt bij ons kostentechnisch interessant vanaf 13 meter. Heeft u een ontwerp en bent u op zoek naar een bouwer? U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

> Gedeeld bootbezit
Het is een maatschappelijke trend: gezamenlijk bezit. Zo is het delen van een vakantiewoning of auto al gangbaar. Ook steeds meer mensen tonen belangstelling voor het delen van een boot. Gebroeders van Enkhuizen heeft Enkshare geïntroduceerd om in te spelen op deze maatschappelijke trend. Enkshare biedt twee nieuwe mogelijkheden voor bootbezit: buy & charter en boatshare.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Onderhoud / reparatie

  • Inbouwapparatuur
  • Inbouw / ombouw elektramotoren
  • Navigatie / communicatie
  • Onderhoud motoren / inboard
  • Refit / afbouw boot
  • Timmerwerkzaamheden
  • Winter- / zomerbeurt

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Dealer van

  • Yanmar
Yanmar