HISWA erkend bedrijf

Jachtmakelaardij Kappers

Omschrijving

In 2009 heb ik, Anton Kappers, de stap genomen om Jachtmakelaardij Kappers te beginnen. Een mooi moment, vooral omdat schepen mij altijd al gefascineerd hebben. De affiniteit met water en de interesse voor schepen stamt al uit mijn jeugd. Alles met water vond ik geweldig met als hoogtepunt 2 Atlantische oversteken. Voor mij was de keuze al snel duidelijk: ik wil in de botenwereld werken. Jachtmakelaardij Kappers is daar het resultaat van.

Boot zoeken
Op zoek naar een nieuwe boot? Bij ons heeft u een ruime keuze aan zeilboten en motorboten. Om de zee mee te trotseren of als toevluchtsoord om even helemaal tot rust te komen. Bekijk ons jachtaanbod en vindt de boot waar u naar op zoek bent!

Boot verkopen
Wilt u uw boot verkopen? Dat kan eenvoudig en snel met onze jachtbemiddeling. Wij nemen u het verkoopproces volledig uit handen. Van intake tot financiële afhandeling; wij bieden u de zekerheid en kwaliteit die u verwacht.

Boot kopen
Gaat u een boot kopen, dan wilt u graag professioneel geholpen worden. Wij gaan voor u op zoek naar de droomboot die volledig voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij staan zes dagen per week voor u klaar en u bent van harte welkom in onze jachthaven.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Noord-Brabant

Foto's