HISWA erkend bedrijf

Jachtmakelaardij Kappers

Omschrijving

Jachtmakelaardij Kappers is gevestigd direct naast de Volkerak Jachtensluis, aan het Hollands Diep (Willemstad). Met duizenden sluispassages voor de deur is onze locatie dan ook dé etalage voor verkopers en kopers! Via ons kantoor, met unieke naastgelegen eigen verkoophaven zijn inmiddels vele honderden zeil- en motorjachten verkocht met tevreden opdrachtgevers en kopers als resultaat.

Jachtmakelaardij Kappers is NBMS Register Jachtmakelaar-Taxateur, is HISWA Qualified Yacht & Shipbroker en is EMCI gecertificeerd. We blijven onszelf ontwikkelen en volgen de laatste trends op de voet. Voor een goede en professionele dienstverlening is het immers van belang dat uw jachtmakelaar kennis heeft van actuele regelgeving en weet wat er speelt in de branche. Met meer dan 25 jaar ervaring in de (internationale) jachtmakelaardij is Jachtmakelaardij Kappers dan ook bewezen een vertrouwde en professionele partij voor de aan- of verkoop van uw boot!

Ons team bestaat uit enthousiaste watersporters met praktische kennis over alle soorten en maten jachten. Met die ervaring kunnen wij ons optimaal verplaatsen in de wensen en gedachten van onze klanten. Buiten onze professionaliteit hechten wij veel waarde aan persoonlijke benadering en bovendien een eerlijk en compleet advies! De hoogste vraagpijs, de scherpste voorwaarden, het zijn regelmatig de doorslaggevende factoren bij de keuze voor een Jachtmakelaar. Echter, nadat de verkoop heeft plaatsgevonden weet u pas of u de juiste keus heeft gemaakt. Wij weten ons verzekerd van positieve mond-tot-mondreclame en een hoog aantal terugkerende klanten die onze werkwijze en een gedegen advies waarderen. Ook voor u doen we graag ons best!

Boot verkopen
Wilt u uw boot verkopen? Met zowel de verkoopmogelijkheid vanuit onze eigen, unieke verkoophaven, dan wel verkoop vanaf uw eigen ligplaats zijn wij flexibel en kunnen wij u een passende verkoopstrategie bieden. Van intake en een uitgebreide presentatie, tot de financiële afwikkeling via de Stichting Derdengelden; wij bieden u de kwaliteit en zekerheid die u mag verwachten van een professioneel Jachtmakelaar. Vanzelfsprekend maakt u te allen tijde gebruik van ons internationale bereik en ons enthousiasme voor een goede verkoop van uw jacht.

Boot kopen
Gaat u een boot kopen, dan wilt u tevens graag professioneel geholpen en begeleid worden. Als enthousiaste en ervaren watersporters weten wij als geen ander, wat er bij de aankoop en het eigendom van een boot komt kijken. Wij staan zes dagen per week voor u klaar en u bent van harte welkom voor een bezoek aan ons kantoor, met naastgelegen verkoophaven. 

Regelmatig worden wij benaderd met de situatie, dat een Koper en Verkoper elkaar zelf gevonden hebben bij aan-/verkoop van een jacht. Het contact is tot dusver goed, maar een goede afwikkeling van verkoop maakt het wellicht dan toch nog complex. Kloppen de scheepsdocumenten en is er wellicht sprake van een Kadastrale registratie? En hoe het goed te organiseren met de betaling en overdracht? In die gevallen staat Jachtmakelaardij Kappers u graag bij in de vorm van een deeltraject. Onze dienstverlening is in dat geval maatmerk, op basis van welke assistentie er van ons verlangd wordt.

Als Register Taxateur kan Jachtmakelaardij Kappers u vanzelfsprekend ook van dienst met het uitvoeren van taxatieopdrachten, voor welke aanleiding dan ook. 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Noord-Brabant