HISWA erkend bedrijf

Jachtmakelaardij Kappers

Omschrijving

Jachtmakelaardij Kappers is gevestigd op een A-locatie, naast de Volkerak Jachtensluis -Willemstad. Via ons kantoor, met unieke eigen verkoophaven hebben wij inmiddels vele honderden jachten verkocht met vele tevreden opdrachtgevers en kopers. We zijn EMCI gecertificeerd en gecertificeerd als HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. We blijven onszelf ontwikkelen en de laatste trends op de voet volgen. Het is immers van belang om te weten of er veranderingen zijn in regelgevingen en wat er speelt in onze branche. We blijven op zoek naar de juiste koper tot we uw boot voor een goede prijs verkocht hebben of de juiste boot voor u hebben gevonden. We beschikken over zeer veel ervaring en hebben de noodzakelijke bagage om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een boot kopen of verkopen laat u dan ook met een gerust hart aan ons over.

Boot zoeken
Op zoek naar een nieuwe boot? Bij ons heeft u een ruime keuze aan zeilboten en motorboten. Om de zee mee te trotseren of als toevluchtsoord om even helemaal tot rust te komen. Bekijk ons jachtaanbod en vindt de boot waar u naar op zoek bent!

Boot verkopen
Wilt u uw boot verkopen? Dat kan eenvoudig en snel met onze jachtbemiddeling. Wij nemen u het verkoopproces volledig uit handen. Van intake tot financiële afhandeling; wij bieden u de zekerheid en kwaliteit die u verwacht.

Boot kopen
Gaat u een boot kopen, dan wilt u graag professioneel geholpen worden. Wij gaan voor u op zoek naar de droomboot die volledig voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij staan zes dagen per week voor u klaar en u bent van harte welkom in onze jachthaven.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Noord-Brabant

Foto's