HISWA erkend bedrijf

FNMA Charters

Omschrijving

FNMA Charters is al meer dan 45 jaar een begrip in het jachtverhuur van Friesland. Door de centrale ligging in het mooiste watersportgebied van Nederland ervaart bij vertrek al een oase van vrijheid en rust. Ga er op uit met je gezin – en de hond kan natuurlijk gewoon mee (!), werk aan boord, of gebruik de rust van het water om jezelf weer even helemaal op te laden, heerlijk vrij in de natuur.

Vaarvakantie in Friesland

Luxe motorjacht huren in Friesland en Overijssel? Vanuit onze haven vaart u direct het uitgestrekte Friese merengebied in. Pitoreske havenstadjes, weidse meren en prachtige natuur zijn binnen vaarbereik. Zelf varen en bepalen waar u heen wilt geeft een onvergetelijk gevoel van vrijheid!

Geen vaarbewijs nodig!

Voor een vaarvakantie in Holland met een luxe motorjacht hoeft u geen ervaren kapitein te zijn. Al onze motorjachten mogen zonder vaarbewijs gevaren worden! Na een instructie kunt u van wal voor een onvergetelijk vaar- vakantie of weekend.

Motorboot mieten in Holland

Motorboot mieten in Sneek? Von unserem Hafen aus fahren Sie direkt in das ausgestreckte Friesische Seengebiet. Malerische Hafenstädtchen, weite Seen und atemberaubende Natur liegen innerhalb dieses Fahrgebiets. Ihr Bootsurlaub beginnt bei FNMA luxus Yachcharter in Sneek!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen