HISWA erkend bedrijf

Brug Jachtverhuur

Omschrijving

Bij Brug Jachtverhuur kunt u op een eenvoudige, vlotte en tegen vriendelijke huurprijzen een zeilboot huren. Klantgerichte service, veiligheid, een uitgebreide uitleg en natuurlijk schone en compleet uitgeruste zeilboten staan bij ons hoog in het vaandel. Een zeilboot huren bij Brug Jachtverhuur staat dus garant voor een onbezorgde zeilvakantie tegen de aantrekkelijkste huurprijzen.

Visie
Brug Jachtverhuur staat voor een persoonlijke benadering. Vanuit kennis en ervaring van het zeilen zorgt ons team voor een zorgvuldige begeleiding en een zeer uitgebreide uitleg vooraf, want wij zeggen: “Mensen dienen te weten met wat voor zeiljacht of zeilboot ze het water op gaan zodat ze weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.” Hoe beter geïnformeerd, hoe plezieriger uw zeilvaart verloopt.

Waarom kiezen voor Brug Jachtverhuur
Brug Jachtverhuur verhuurt zeiljachten en zeilboten vanuit liefde voor de zeilsport. Die passie en bezieling daar profiteert u als watersporter van, want wij bieden u als huurder een professionele en persoonlijke begeleiding. Wij beschikken over een brede range van hoogwaardige zeiljachten, waarmee u zeilt op een schoon en goed onderhouden zeiljacht en dat alles tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Faciliteiten
De haven van DEKO Marine is een luxe haven, uitgerust met gratis mogelijkheden zoals het nemen van een warme douche en het gebruik van de goede sanitaire voorzieningen en de voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de haven. Ook kunt u op de haven genieten van een fantastisch restaurant met terras dat kijkt over de ingang van haven. Bij de havenmeester zijn fietsen te leen zodat u ook de mooie omgeving kunt verkennen.

Werkwijze
Brug Jachtverhuur staat voor een klantgerichte service. Om u een goed verzorgd zeilweekend of vakantie te bieden, staat Brug Jachtverhuur garant voor het leveren van schone en optimaal onderhouden boten. Bij aankomst ontvangen wij u graag bij onze ontvangstruimte gelegen aan de parkeerplaats zodat we de administratieve handelingen kunnen doen. Vervolgens krijgt u de uitleg van de boot door iemand van ons team en kunt u met een karretje uw spullen aan boord brengen. Hierna begint uw vakantie pas echt en kunt u plannen maken waar de tocht naar toe zal gaan. Bij de havenmeester kunt u altijd een weerbericht opvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan op het water. Het weer op het water kan snel omslaan dus zorg voor een goede voorbereiding als u het water op gaat!

Verhuurrange
Brug Jachtverhuur beschikt over een zeer uitgebreide range van zeilboten.De riante vloot bestaat uit zowel grote als kleinere zeilboten, onderverdeeld in tour- en wedstrijdboten.
Uitgangspunt van Brug Jachtverhuur is het bieden van een passend aanbod, dat aansluit op de behoefte van de klant en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke tarieven. Ook is het mogelijk een boot te huren inclusief schipper.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeiljacht
  • Zeilboot met schipper

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee