HISWA erkend bedrijf

Wishful Sailing

Omschrijving

Zeilvakantie en zeiljacht huren in o.a. Griekenland, Kroatie en Italie De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor goedkope en last minute zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakanties Spanje, bootverhuur Frankrijk, zeiljacht huren Mallorca en 42 landen in totaal. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper).

Niet duur

Bij ons hoeft een zeilvakantie niet duur te zijn. Wij bieden de scherpste online prijzen voor het huren van zeilboten, catamaran en motorjachten aan. Boek goed en vertrouwd met Hiswa en SGR Garanties. Aanbetalingen zijn gegarandeerd. Onze jachten zijn tip top in orde met service tijdens je gehele zeilvakantie. Neem nu contact met ons op voor offerte.

Vaarbewijs? 

Zuid Europa Kroatië, Italië en Spanje stellen als voorloper voor de rest van Europa een ICC (Internationaal vaarbewijs) of Internationaal Stuurbrevet verplicht. Je dient dit ook ter plaatse te overleggen. Indien je gaat varen zonder het ICC loopt je het risico om de vakantie voortijdig te moeten eindigen indien er gecontroleerd wordt door de politie. In het geval je schade vaart is de kans reëel aanwezig dat je niet verzekert bent en daarom zelf aansprakelijk bent voor de schade. Wishful Sailing Company adviseert jullie dan ook om het ICC te tonen. Voor onze Belgische gasten volstaat het Internationale Stuurbrevet - maar sinds 1 oktober 2011 is ook in Belgie het ICC (International Certificate of Competence) aan te vragen via de VYF of VVW.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Zeiljacht
  • Catamaran
  • Zeilboot met schipper
  • Verhuur buitenland

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Weerribben / Wieden