HISWA erkend bedrijf

Yachtexpertise

Omschrijving

Theo van Rijswijk  Yachtexpertise

Reeds 20 jaar volledig gespecialiseerd in aankoop-, conditie expertises en taxaties van pleziervaartuigen. Voor schade-expertise, CE Certificering en bouwbegeleiding verwijs ik u gaarne naar collega's. Ter voorkoming van belangenverstrengeling worden geen andere werkzaamheden in de pleziervaartuigenbranche uitgevoerd en wordt er geen commissie betaald of ontvangen.

Rapportage/spreekvaardigheid in Engels, Duits en Frans.

Mob 06288 06286

HISWA Qualified Yacht Surveyor® HQYS

Verenigd  Register van Taxateurs VRT

Nederlandse Vereniging van Experts op Pleziervaartuigengebied NVEP 

Marine Surveyor - National Association of Marine Surveyors®   NAMS USA

Certified Marine Surveyor -International Institute of Marine Surveying IIMS GB

EMCI Registered Surveyor®   

Anerkennter Gutachter Verband der Sportboot- und Schiffbau- Sachverständigen VBS 

 

 

 

 

Ik help u graag met deskundige aankoopkeuring, taxatie en advies!

Vanuit mijn passie voor de watersport en keuren help ik u graag verder! Maar voor bouwbegeleiding, schade-expertise voor verzekeringsmaatschappijen, contra-expertise, CE certificering, mediation, beroepsvaart, woonboten e.d. verwijs ik u graag naar collega’s. Dit interessert mij veel minder.

Al vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de pleziervaartuigenbranche. Sinds 2000 heb ik mij volledig gespecialiseerd in aankoopexpertise en taxaties van pleziervaartuigen. Dit doe ik graag en met plezier. Aankoopkeuringen doe ik er dus niet "bij", zoals dit helaas vaak gebeurt.

Commissie wordt door mij niet ontvangen of betaald voor doorverwijzingen en dergelijke, om belangenverstrengeling te voorkomen. Mijn werkzaamheden voor u kan ik in het kort omschrijven als volgt: enthousiast, ik neem rustig de tijd, een zeer goede service, gedegen vakkennis, grondig, flexibel, integer en volledig onafhankelijk.

Integer
Maakt u met mij een afspraak, dan kunt u uiteraard op me rekenen; omgekeerd heeft u tot de ochtend voor mijn vertrek de mogelijkheid zelf af te zeggen zonder dat er kosten worden gerekend. Mocht er tijdens de keuring besloten worden om het schip niet te kopen, dan krijgt u ook een aangepaste rekening.

Na de aankoopkeuring hebben wij een mondelinge nabespreking. Dezelfde avond krijgt u de schriftelijke rapportage per email. Een gunstige uitzondering in het vakgebied! Het rapport wordt door mijzelf uitgewerkt, wat fouten e.d. zo veel mogelijk voorkomt. Voor onderbouwing van al dit moois ben ik lid van de vijf belangrijkste (internationale) keurdersorganisaties, en heb daarbij ook aan hun toelatingseisen en examens moeten voldoen. Dit houdt ook in het regelmatig volgen van cursussen en seminars, waarvoor ik gemiddeld circa 3 weken per jaar onderweg ben. 

Spreekt u dit aan, belt u mij dan of stuurt u een email. 

Op mijn website kunt u verder nog lezen over de diverse aspecten van aankoopkeuring van pleziervaartuigen. Voor vragen bent u altijd welkom. Ook nodig ik u uit om de reacties op uitgevoerde keuringen te lezen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Expert / taxateur

  • Aankoopkeuring
  • Taxatie

Foto's