HISWA erkend bedrijf

Johan Friso Bedrijvenpark

Omschrijving

Een website vol accommodatie voor schepen, watersport en techniek..! Een website die is gelinkt met de website van jachthaven ‘De Pyramide’ en haar uitstekende restaurant. Ook met websites van een aantal goede jachtservicebedrijven die u van dienst kunnen zijn. JFB bv en jachthaven ‘de Pyramide’ zijn gevestigd op het Johan Friso Bedrijvenpark in Warns. Vanaf Stavoren, na 15 minuten vaart, vlak voor de Warnser brug, aan de noordkant. U herkent het bedrijf het best aan het piramidevormige havengebouw. Naast de mooi gelegen jachthaven is er een grote professionele winterstalling voor schepen. Met natuurlijk het nodige moderne materieel om schepen op een verantwoordelijke wijze te kranen en te vervoeren. Uw schip kan zowel binnen als buiten overwinteren. Natuurlijk is de combinatie van een ligplaats met winterstalling het aller voordeligst. Check onze tarieven..!

Jachthaven
Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven, waar u als jachteigenaar met plezier naar toe gaat en waar u met een vertrouwd gevoel uw schip achterlaat. Wij houden een oogje in het zeil, verplaatsen zonodig een stootwil of lijn, of zetten klapperende (dek)zeilen weer vast.

Winterstalling
JFB is expert voor winterstalling van jachten in het gebied Friesland en IJsselmeer. Het bedrijf houdt zich het hele jaar bezig met kranen en transporteren van schepen. Dat kan omdat JFB die werkzaamheden voor een tiental bedrijven uitvoert. Het werk heeft zich daarom behoorlijk geprofessionaliseerd. JFB werkt met betrekkelijk recent en daardoor modern materieel; een Roodberg travel lift (40T), met een hydraulische mastenkraan en een Roodberg boottrailer. Met dat materieel kunnen wij voorzichtig en heel precies werken. U mag daarom wat van ons verwachten. Winterstallen is eigenlijk onze hoofdactiviteit. In de winter staan ruim 250 schepen in winterstalling. De meeste schepen staan in de hallen van JFB (6.000 m2 vloeroppervlak).

Havencafe restaurant
Havencafé Restaurant De Pyramide is vanaf 31 maart 2017 weer geopend.
Met een nieuwe opzet, nieuwe menukaart en een nieuw gezicht achter de bar.
 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water
  • Stalling overdekt
  • Jachtservice
  • Helling
  • Kraan
  • Horeca

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Friesland

Vactures

Johan Friso Bedrijvenpark bv. te Warns is een middelgroot watersportbedrijf met een jachthaven (‘de Pyramide’), een restaurant (‘de Pyramide’) en winterstalling.

Voor de jachthaven en de winterstalling zoeken wij een watersportmedewerker. Dienstverband voor 30-38 uren per week.

  • Friesland