HISWA erkend bedrijf

Waterpark Beulaeke Haven

Omschrijving

Wij heten u van harte welkom op onze site. Waterpark Beulaeke Haven is gelegen midden in het prachtige merengebied van de Kop van Overijssel. Het park is centraal gelegen tussen het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Het park is gelegen op een kruising van wegen en vaarwegen in het roemruchte gehucht Blauwe Hand en op slechts 2 kilometer van Giethoorn.

Jachthaven
U vindt op deze website een overzicht van alle activiteiten die wij bieden. Wij verzorgen de volledige exploitatie van de full service jachthaven met 250 ligplaatsen. Zo verzorgen wij onder andere winterstalling en bootonderhoud. Ook beschikt de jachthaven over een trailerhelling, botenkraan (tot 3,5 ton) en diverse passantenplaatsen. Ook hebben we de mogelijkheid voor bemiddeling wanneer u uw boot wilt verkopen.

Bootverhuur
De vaaromgeving heeft een rijke historie en herbergt bezienswaardige stadjes als Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Meppel die met sloep of boot te bereiken zijn. Kenmerkend voor de regio zijn de waterdorpen Giethoorn, Dwarsgracht, en Belt-Schutsloot waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Al deze stadjes en dorpen zijn gelegen in het nationale park Weerribben-Wieden i.o. met zijn grootste laagveen moerasgebied van noordwest Europa. Met zijn meer dan 400 km vaarwater en schitterende natuur is de “Kop van Overijssel” zeker de moeite waard. Uiteraard kunt u op diverse aangelegde plaatsen een korte stop maken voor een heerlijke picknick.

Appartementen
Wilt u een lekker weekendje of midweek weg en heerlijk wandelen en fietsen of de omgeving zoals het park de Wieden, Giethoorn of de Weerribben per fluisterboot of kano verkennen dan is ons park uw ideale uitvalsbasis. Voor de beschikbaarheid van de appartementen verwijzen wij u naar de website van www.heerlijkehuisjes.nl. Ons park is voorzien van een speels opgezette speeltuin in combinatie met een tennisbaan. Ook is er de mogelijkheid om te voetballen of te basketballen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water
  • Stalling buiten
  • Stalling overdekt
  • Helling
  • Kraan
  • Speelvoorzieningen

Onderhoud / reparatie

  • Antifouling
  • Schilderen / spuiten

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen