HISWA erkend bedrijf

Rob Krijgsman Watersport

Omschrijving

VOOR HET SCHIP DAT BIJ U PAST ... In Drimmelen, aan een van de grootste jachthavens van Nederland vlakbij het schitterende Nationaal Park de Biesbosch, vindt varend Nederland bij Rob Krijgsman Watersport al sinds 1974 het schip dat bij hen past. Eind 2012 hebben wij de beslissing genomen te stoppen met de import van nieuwe Jeanneau zeiljachten in Nederland, om ons volledig te gaan richten op de verkoop van gebruikte zeiljachten in bemiddeling. Dat natuurlijk met een specialisatie in de merken die jarenlang door ons gevoerd zijn, zoals Jeanneau, Scanner en Ovni, maar er is uiteraard ook veel kennis aanwezig van de overige gerenomeerde merken. Het uitgangspunt is iedereen op zijn eigen manier te kunnen laten genieten van wind en water. Soms heftig en avontuurlijk, alles gericht op snelheid, of puur recreatief, met een lekker briesje door de haren, het liefst onder een heerlijke zonnetje. Wij geven u graag advies de juiste keuze te maken uit het ruime aanbod van, over het algemeen, de jong gebruikte zeiljachten die wij in verkoopbemiddeling hebben. Het is ook mogelijk bij ons een zoekopdracht te plaatsen, voor een specifiek door u gezocht schip. Graag tot ziens in Drimmelen! Rob Krijgsman

Kuiper Verzekeringen
U kunt pas echt zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Hiervoor adviseert Rob Krijgsman Kuiper Verzekeringen. Kuiper heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het verzekeren van pleziervaartuigen en kent als geen ander de risico´s die aan uw hobby verbonden zijn.

Bemiddelingen
Wilt u uw kostbare bezit niet laten verkopen door een doorsnee makelaar, maar door een bedrijf met passie voor en kunde op het gebied van zeil-motorjachten met ruim 45 jaar ervaring, neem dan contact met ons op.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie

Watersportgebieden

  • Deltagebied / Biesbosch

Provincie

  • Noord-Brabant

Foto's