HISWA erkend bedrijf

Lindenbeek Watersport B.V.

Omschrijving

Groepsaccommodatie en Zeilboot verhuur Lindenbeek Watersport in Friesland

Als u een groepsaccommodatie wilt huren in Friesland, bent u bij Lindenbeek Watersport op het juiste adres. Huur een zeilboot en trek er gedurende een dag of een aantal dagen lekker op uit in Friesland. Gezellig met collega’s, familie of vrienden. Lindenbeek Watersport is gelegen op een steenworp afstand van het Sneekermeer. Voor varen in Friesland is dit dus de ideale uitvalsbasis voor een dagtocht of meerdaagse zeiltrip. De groepsaccomodatie biedt ruimte voor groepen als scholen, studenten en overige gezelschappen tot 50 personen.

Lindenbeek Watersport heeft tien ligplaatsen in Friesland voor uw jacht of motorboot. Deze geven u directe toegang tot het Sneekermeer en de andere Friese meren. De goede bereikbaarheid vanaf de A7 en gratis parkeren maken het tot ideale haven voor uw zeil of motorboot.

Door de ligging van ons bedrijf in Friesland is het niet alleen zeer goed aan te rijden met een auto, ook de bushalte is slechts 300 meter bij ons vandaan. Tevens beschikken wij over voldoende graits parkeerplaatsen. Ons bedrijf ligt midden in het Friese merengebied aan klein vaarwater zodat het altijd rustig is in onze haven. We bevinden ons aan de zuidkant van het Sneekermeer.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeiljacht

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water

Verblijf en horeca aan het water

  • Vakantiewoning

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Foto's