2023-08-08 11:00:00

Optimist on Tour - Sneek

08-08 t/m 10-08-2023

Optimist on Tour is hét rondreizend watersportevenement waar kinderen gratis kunnen kennismaken met de watersport. Onder begeleiding van gecertificeerde en enthousiaste instructeurs varen kinderen hun eerste mijlen in een Optimist en gaan ze kanovaren, suppen of windsurfen. Daarnaast zorgen de aquaroller en het Optimist on Tour Laboratorium, waar kinderen op een speelse manier meer leren over water, voor veel plezier op én naast het water. Zo komen kinderen op een makkelijke, leuke en laagdrempelige manier in aanraking met de watersport!

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Het enige dat je nodig hebt, is minimaal zwemdiploma A. Plezier op het water gegarandeerd!

Samen met de Gemeente Sneek en Koninklijke Watersportvereniging Sneek, organiseren we tijdens de Sneekweek deze editie van Optimist on Tour. Overdag kunnen alle kinderen t/m 12 jaar kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Elke dag is er vanaf 10:00 tot 17:00 uur ruimte voor kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. Alleen een zwemdiploma A en toestemming van een ouder/verzorger is verplicht. Naast Optimist on Tour zijn er ook nog andere activiteiten in de stad, speciaal voor kinderen. 

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

Locatie:
Westersingel 28, 8601 GR, Sneek (tegenover het theater)

Website
Terug naar overzicht