2023-07-13 11:00:00

Optimist on Tour - Medemblik

13-07 t/m 15-07-2023

Optimist on Tour is hét rondreizend watersportevenement waar kinderen gratis kunnen kennismaken met de watersport. Onder begeleiding van gecertificeerde en enthousiaste instructeurs varen kinderen hun eerste mijlen in een Optimist en gaan ze kanovaren, suppen of windsurfen. Daarnaast zorgen de aquaroller en het Optimist on Tour Laboratorium, waar kinderen op een speelse manier meer leren over water, voor veel plezier op én naast het water. Zo komen kinderen op een makkelijke, leuke en laagdrempelige manier in aanraking met de watersport!

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Het enige dat je nodig hebt, is minimaal zwemdiploma A. Plezier op het water gegarandeerd!

In juli meren we aan in Medemblik! Samen met de gemeente Medemblik & de KNRM organiseren we deze editie van Optimist on Tour in Medemblik tijdens de Waterweken. Op donderdag en vrijdag komen basisschoolkinderen kennismaken met kanovaren, suppen en zeilen. Na schooltijd en op zaterdag kunnen alle kinderen gratis meedoen met zwemdiploma A, in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

Locatie:

Oosterhaven, ter hoogte van Oosterhaven 36, 1671 AB, Medemblik

Website
Terug naar overzicht