2023-08-10 11:00:00

Optimist on Tour - Den Haag / Scheveningen

10-08 t/m 20-08-2023

Optimist on Tour is hét rondreizend watersportevenement waar kinderen gratis kunnen kennismaken met de watersport. Onder begeleiding van gecertificeerde en enthousiaste instructeurs varen kinderen hun eerste mijlen in een Optimist en gaan ze kanovaren, suppen of windsurfen. Daarnaast zorgen de aquaroller en het Optimist on Tour Laboratorium, waar kinderen op een speelse manier meer leren over water, voor veel plezier op én naast het water. Zo komen kinderen op een makkelijke, leuke en laagdrempelige manier in aanraking met de watersport!

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Het enige dat je nodig hebt, is minimaal zwemdiploma A. Plezier op het water gegarandeerd!

Het Allianz WK zeilen van heel dichtbij meemaken? Klinkt cool… Nou, dat is het ook en het kan! In Den Haag wordt tijdens het WK een groot evenemententerrein ingericht waar je zelf de watersport kan zien, doen en beleven. Van 10 tot en met 20 augustus 2023 wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de Nederlands een stukje dichter bij het water brengt. Overdag kun je de wedstrijden volgen op grote tv-schermen. S'avonds is er ook van alles te doen op en rondom het festivalterrein. 

Optimist on Tour mag natuurlijk niet op dit grote sportfestijn ontbreken. Tijdens het Allianz WK zeilen kun je met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons zeilen, suppen, windsurfen en kanovaren! Wie weet loop je ook nog wel een Olympische sporter tegen het lijf en kun je ze van alles vragen over hun belevenissen tijdens het WK!

Website
Locatie

Strandweg 4
Scheveningen
Nederland

Terug naar overzicht