Naar de inhoud
Home > Voor watersporters > Zeilvakantie boeken

Zeilvakantie boeken

18-12-2017

Houdt u van zeilen maar staat u liever niet zelf aan het roer? Dan is een zeilvakantie iets voor u. U verblijft dan op een traditioneel zeilschip, een schip met een verhaal. Een ervaren schipper staat aan het roer, zodat u optimaal kunt genieten op het water.
Tijdens een zeilvakantie reist u van plek naar plek, waarbij onderweg veel te beleven is. U kunt met een eigen groep op reis over de Nederlandse wateren of u kunt aansluiten bij ander gezelschap.


Boek uw zeilvakantie bij een HISWA-lid

Bij Vind een bedrijf op deze site kunt u zoeken naar alle HISWA-leden die een zeilvakantie aanbieden. U vindt ze door in het linkermenu te kiezen voor 'Alles' en vervolgens voor 'Traditionele verhuur/zeilende beroepsvaart'.


HISWA-leden zijn betrouwbare partners

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. HISWA-bedrijven zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe HISWA-logo. 


Vanaf juni 2017 is de chartervaart, die deze unieke zeilvakanties over de Nederlandse wateren aanbieden, toegetreden tot HISWA Vereniging. Lees meer.


Liesen diesen Text auf Deutsch.