Naar de inhoud
Home > Voor watersporters > Alle HISWA-sites op een rijtje

Alle HISWA-sites op een rijtje


Zeilschoolvaarschool

Zeilles voor jong en oud volg je bij een HISWA-zeilschool. Alle HISWA-zeilscholen zijn cwo erkend en hanteren de HISWA Algemene Voorwaarden. Lees alle informatie en zoek een zeilschool bij jou in de buurt. www.zeilschoolvaarschool.nl

Vakantievaren

Een boot huren voor een dag, weekend of week doe je op www.vakantievaren.nl

HISWA Holland Yachting Group

Exportpromotie neemt een belangrijke plaats in bij de Nederlandse jachtbouw. Een speciale groep Superyachtwerven en leveranciers houdt zich hier mee bezig. Zij verenigen zich in de HISWA Holland Yachting Group om gezamelijk Nederlandse Superyachten te promoten.
www.hollandyachtinggroup.com


HISWA Orange Yachting Group

Leveranciers en Jachtwerven met jachten tot 24 meter verenigen zich in de Orange Yachting Group. Het doel: Samen Nederlandse jachtbouw promoten in het buitenland.
www.orangeyachtinggroup.com


HISWA te water

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Kennismaken met de watersport? Bezoek dan de jaarlijkse HISWA te water, de meest complete bootshow te water van Noord-Europa op de NDSM-werf. Er liggen circa 300 nieuwe van 5 – 30 meter. Op de kade een uitgebreid aanbod van nautische producten.
www.hiswatewater.nlHISWA Amsterdam Boat Show

Hét moment bij uitstek voor oriëntatie en aanschaf van een boot of onderdelen & accessoires. Met jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers, ruim 300 exposanten en 8 ‘werelden’ biedt de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI alles voor een perfecte start van het nieuwe watersportseizoen.

www.hiswarai.nl