Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > september 2018 > Haal de nieuwe Vaarbewaarkaart tijdens HISWA te water

Haal de nieuwe Vaarbewaarkaart tijdens HISWA te water

4-9-2018

Varen doe je Samen! ontwikkelde in 2017 ter ere van het tienjarig jubileum de Vaarbewaarkaart, een handige overzichtskaart met vaartips en -regels om als naslag aan boord te bewaren. Begin dit jaar is de Vaarbewaarkaart opnieuw gedrukt, met enkele kleine aanpassingen. Er is nu weer volop voorraad. Wie interesse heeft kan de Vaarbewaarkaart tijdens de HISWA te water afhalen op de stand van Varen doe je Samen! Voor HISWA-leden liggen er bundels van 50 stuks klaar.


De Vaarbewaarkaart is handig, zowel voor ervaren schippers als voor beginnende watersporters. De kaart is bedoeld om vaarders die voor het eerst het water op gaan of vaarders die niet zo vaak varen te helpen met handige tips en de belangrijkste regels. Voor de ervaren vaarders is de Vaarbewaarkaart een soort ‘spiekbriefje’ voor ‘hoe zat dat ook alweer met…’


Haal een bundel kaarten

De stand van Varen doe je Samen! vind je op de kade, standnummer: KB76. Wil u meer dan 50 stuks? Voor grotere aantallen: stuur van te voren een e-mail naar Varen doe je Samen! via info@varendoejesamen.nl.


Downloaden kan overigens ook! Klik hier.


Nederlands en Duits

De nieuwe editie van de Vaarbewaarkaart is in het Nederlands. Er is ook een Duitse versie van de Vaarbewaarkaart beschikbaar.