Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > september 2018 > Grote opkomst op zomerevent HISWA Holland Yachting Group

Grote opkomst op zomerevent HISWA Holland Yachting Group

4-9-2018

Op 29 augustus jl. stelde Oceanco haar deuren open voor het HISWA Holland Yachting Group Zomerevent. De meer dan 75 aanwezige gasten werden door Oceanco’s CEO Marcel Onkelhout van harte welkom geheten, waarna oude tijden van de Nederlandse superjachtsector herleefden.


Van Feadship’s Capri op de New York Boatshow in 1953 tot aan de opening van de werf van Heesen Yachts door Prins Bernhard. Dit jaar trouwens het 40-jarig bestaan van de werf in Oss. Amels viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en volgend jaar viert HISWA Holland Yachting Group haar 50-jarig gouden jubileum.


Tevens deed Port of Amsterdam een update van het gezamenlijk project Amsterdam – Your Superyacht Destination. Sinds de ambitie in juni met de internationale pers is gedeeld, hebben acht superjachten de koers naar Amsterdam gezet en dat is een meer dan goede start.


Vervolgens nam het team van Oceanco de groep mee in de machtige wereld van de superjachtbouw, inclusief een interactieve rondleiding met als afsluiter een heerlijke BBQ. Netwerken tussen de leden en partners stond voorop en dat is meer dan gelukt.