Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > oktober 2018 > In 't Zoeklicht: Alexander Jonkers

In 't Zoeklicht: Alexander Jonkers

30-10-2018

"In de Maxi-Cosi ging ik al mee met mijn ouders naar de jachthaven in Bruinisse en voeren wij over de Zeeuwse wateren met een mooi zeiljacht. Wanneer er opdrachten waren op school ging het meestal over zeil- en motorjachten. Na mijn studie HEAO-Commerciële Economie aan de Fontys Hogescholen ben ik in 2000 voor mijzelf begonnen vanuit een kantoor in Brouwershaven.


In 2004 ben ik verhuisd naar Scharendijke en sinds 1 januari 2018 hebben we een eigen showroom van 1500 m2 inclusief een flinke aanlegsteiger met boxen tot 20 meter. Na 18 jaar doorzetten is Jonkers Yachts dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau. Ook voor de verkoop van motor- of zeiljachten heeft Jonkers Yachts alles in huis. Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf en staat voor absolute topkwaliteit.


Als persoon en als bedrijf draag ik HISWA Vereniging een warm hart toe. Dat is dan ook de reden dat ik zitting heb genomen in het Algemene Bestuur en als voorzitter van het bestuur Handel. Samen met mijn professionele collega’s uit de branche zetten wij de toekomst uit voor de waterrecreant, de vereniging en de HISWA-leden."