Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > november 2018 > Advertentietarieven blijven gelijk

Advertentietarieven blijven gelijk

28-11-2018

Adverteren in HISWA Magazine blijft in 2019 net zo aantrekkelijk als in voorgaande jaren. De tarieven blijven ongewijzigd laag in 2019. U kunt al vanaf 400 euro een advertentie plaatsen in HISWA Magazine. U heeft de keuze uit een normale advertentie, een advertorial of personeelsadvertentie. Wilt u nog grotere exposure onder 18.000 watersportprofessionals? Denk dan eens aan een insert, meehechter of bijlage.


HISWA Magazine is het vakblad voor de watersportbranche. Het is een business-to-businessblad dat via controlled circulation gratis verspreid wordt onder HISWA-leden, niet-leden, ambtenaren, politici, studenten, journalisten en andere relaties in de watersportbranche. Van de lezers krijgt het blad een uitstekend rapportcijfer: een 7,5 (bron: Lezersonderzoek 2017).


HISWA Magazine verschijnt in 2019 ook weer zes keer per jaar, in een oplage van circa 6.000 exemplaren per nummer. Het blad heeft een bereik van minimaal 18.000 lezers per editie. Elk nummer is een mix van: informatie en nieuws, human interest, opinie, vakinhoud en techniek. 


PDF-bestandDownload de tariefkaart.


Lees meer over het HISWA Magazine.