Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > november 2017 > HISWA Magazine krijgt 7,5

HISWA Magazine krijgt 7,5

14-11-2017

HISWA Magazine, het vakblad voor de watersportbranche, krijgt van de lezers een uitstekend rapportcijfer: een 7,5. Lezers hechten veel waarde aan HISWA Magazine en besteden elk nummer veel tijd aan het lezen van het blad (tussen de 10 en 30 minuten). Ze geven aan dat het blad vaak wordt bewaard en meerdere malen wordt bekeken. Vooral de thema-artikelen en het ondernemersnieuws scoren goed. Dat blijkt uit het lezersonderzoek van oktober 2017.

HISWA Magazine verschijnt in 2018 ook weer zes keer per jaar, in een oplage van circa 6.000 exemplaren per nummer. Het blad heeft een bereik van minimaal 18.000 lezers per editie. Elk nummer is een mix van: informatie en nieuws, human interest, opinie, vakinhoud en techniek.

De thema’s in 2018

Nummers & Hoofdthema Subthema's

1 HISWA Amsterdam Boat Show Bedrijfsvoering, nieuwe wet- en regelgeving
2 Recreatie en toerisme Jachthavens, zeilscholen, verhuur
3 Export Innovatie, handel
4 HISWA te water Jachtbouw en -ontwerp, de markt (cijfers en ontwikkelingen)
5 METS Toelevering, elektronica, navigatie, comfort aan boord
6 Duurzaamheid Arbeidsmarkt, milieu, arbo, veiligheid


Adverteren in HISWA Magazine

HISWA Magazine hanteert zeer vriendelijke advertentietarieven. U kunt al vanaf 400 euro een advertentie plaatsen in HISWA Magazine. U heeft de keuze uit een normale advertentie, een advertorial of personeelsadvertentie. Maar een insert, meehechter of bijlage is ook mogelijk.

HISWA Magazine is een business-to-businessblad wordt via controlled circulation gratis verspreid onder HISWA-leden, niet-leden, ambtenaren, politici, studenten, journalisten en andere relaties in de watersportbranche.

Meer informatie

Roskam Media verzorgt de advertentieverkoop voor HISWA Magazine. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Frank van Gils, M 06 53888266 of E f.gils@roskammedia.nl.

Download de PDF-bestandTariefkaart HISWA Magazine 2018.

Lees HISWA Magazine digitaal.