Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > mei 2018 > HISWA bootverhuurders boekbaar op Friesland.nl

HISWA bootverhuurders boekbaar op Friesland.nl

15-5-2018

Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst tussen HISWA Vereniging en Merk Fryslân worden de schepen van de Friese bootverhuurders nu ook op Friesland.nl boekbaar gemaakt. Dit is een belangrijke stap dat het marktbereik voor verhuurders vergroot. 


“De afgelopen 12 jaar hebben de HISWA Bootverhuurders die samenwerken op Vakantievaren.nl veel geïnvesteerd in een snelle en moderne boekingsmodule. Deze boekingsmodule is nu gekoppeld op de homepage van Friesland.nl en hierdoor wordt het marktbereik met 400.000 potentiële bezoekers significant vergroot. Merk Fryslân heeft hiermee het vertrouwen uitgesproken in de digitaliseringsontwikkeling van HISWA en daar zijn we trots op!”, aldus Jan Ybema, regiomanager HISWA.


Varen zonder vaarbewijs!

Op Friesland.nl wordt benadrukt dat je een boot kunt huren zonder vaarbewijs. Dit is belangrijk omdat veel consumenten hiervan niet op de hoogte zijn en dit een drempel opwerpt voor de bootverhuur. Ook tijdens de afgelopen Vakantiebeurs, waar HISWA aanwezig was met een eigen Welkom op het Water stand, werd duidelijk dat heel veel potentiele toervaarders hier niet van op de hoogte zijn.

Meer weten over de HISWA boekingsmodule?

Bent u een HISWA-verhuurder en wilt u meer weten over de HISWA-boekingsmodule voor bootverhuur? Kijk voor het aanbod op www.vakantievaren.nl of neem contact op met Jan Ybema via j.ybema@hiswa.nl of 06 53 83 64 55. We doen u graag een leuke aanbieding om kennis te maken.