Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > maart 2019 > Meevaarweekend op 15 & 16 juni 2019

Meevaarweekend op 15 & 16 juni 2019

12-3-2019

Het sporten en recreƫren op het water is voor iedereen, maar helaas vindt een groot deel van de Nederlandse bevolking nog geen toegang tot het water. Daarom nemen watersporters, watersportbedrijven en watersportverenigingen door heel Nederland iemand voor de eerste keer mee het water op tijdens het Meevaarweekend op 15 & 16 juni. Laat jij ook iemand genieten?

De drempel om te watersporten lijkt te hoog voor mensen die nog nooit met het water in aanraking zijn geweest. Hierdoor lopen veel mensen de ontspanning die het water te bieden heeft mis. Tijdens het Meevaarweekend kunnen zij kennismaken met watersport en -recreatie. Bovendien is het een leuke dag uit voor jong en oud. Vol beweging en sociale aangelegenheden. Door heel Nederland zijn dit weekend leuke dingen op en aan het water te doen. Jij neemt toch ook iemand mee?

Aan alle bedrijven en verenigingen gaat de oproep uit om zo veel mogelijk watersporters te enthousiasmeren deel te nemen. Help jij mee? Gebruik deze handige tips! Gaan vanaf jouw locatie watersporters met hun gasten het water op? Meld de activiteit aan via het contactformulier.


Meer informatie over het initiatief is te vinden op www.meevaarweekend.nl.