Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > maart 2019 > HISWA Vereniging verhuurt kantoor

HISWA Vereniging verhuurt kantoor

14-3-2019

Op een toplocatie aan het IJ, midden in Amsterdam Marina biedt HISWA Vereniging haar kantoorruimte te huur aan. Het kantoor van 409 m2 bruto oppervlakte is gelegen boven restaurant Loetje aan 't IJ op de NDSM-werf.


Het kantoor bevindt zich op de derde verdieping en is zowel per trap als lift bereikbaar. Er zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar op een parkeerdek. Het kantoor is goed bereikbaar per openbaar vervoer met bus of veerpont vanaf Amsterdam CS.


PDF-bestandBekijk de folder voor meer informatie en foto's.


De ruimte bestaat uit een open kantoor van 218 m2 inclusief een moderne open keuken. Verder zijn er nog drie aparte ruimtes die kunnen worden gebruikt als vergaderzaal of kantoor van respectievelijk 42 m2, 26 m2 en 25 m2. Op de begane grond is een opslagruimte van 14 m2.

Vanuit het kantoor is er, dankzij de vele en grote ramen, een prachtig uitzicht op de jachthaven en op het IJ. Het kantoor is voorzien van glasvezelkabel, draadloos internet en een alarm. Het mooie balkon aan de waterzijde is 33 m2 groot en wordt gedeeld met de andere huurder van deze verdieping.

Het sanitair wordt gedeeld met het vergadercentrum van restaurant Loetje aan 't IJ. Faciliteiten voor grotere bijeenkomsten zijn mogelijk in overleg met de medehuurders die beschikken over zalen.


Interesse? Neem contact op met Anneloes Bos, office manager, via a.bos@hiswa.nl of 020 - 705 14 14.