Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > januari 2019 > Mooi winterevent bij Zijlstra International Decorations

Mooi winterevent bij Zijlstra International Decorations

31-1-2019

Het winterevent van HISWA Holland Yachting Group bij Zijlstra International Decorations in Limmen op 29 januari jl. was met een opkomst van ruim 50 personen een geslaagde bijeenkomst. Exportmanager Jeroen Sirag stond stil bij de 50ste verjaardag van HISWA Holland Yachting Group, alsmede bij de uitdagingen en kansen die zich dit jaar aandienen.


Na het informatieve programma werden alle gasten door middel van een bedrijfspresentatie meegenomen in de wereld van Zijlstra International Decorations. De dag eindigde met een rondleiding door de nieuwe fabriekshallen en een heerlijk stampot buffet.


Over Zijlstra International Decoration

Zijlstra International Decoration is gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke jachtinterieurs, waar innovatief, state-of-the-art design gecombineerd wordt met 75 jaar ervaring en vakmanschap. Het team van Zijlstra biedt het hoogste niveau van expertise om tot in de kleinste details te voldoen aan de behoeften van de klant. Door samen te werken met de klant worden uitzonderlijke, luxe jachtinterieurs (nieuwe jachten en refits) gecreëerd die functioneel zijn en daarnaast de levensstijl van de klant weerspiegelen.