Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > januari 2019 > Laatste oproep: workshop Ondernemerschap

Laatste oproep: workshop Ondernemerschap

30-1-2019

HISWA Vereniging organiseert de workshop Ondernemerschap. Deze workshop, bestaande uit tien sessies, gaat van start op maandag 11 februari van 16.00 tot 20.00 uur op het kantoor van HISWA Vereniging te Amsterdam. Vóór de file op kantoor, na de file naar huis. Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd. Meld u nu nog snel aan.

In elk bedrijf wordt hard gewerkt om klaar te zijn voor de dag van morgen. Voor 85% van de ondernemers is innoveren van levensbelang voor het voortbestaan van het bedrijf. 65% van de ondernemers noemt innoveren een topprioriteit, waar ze (bijna) elke dag bij stil staan. In de praktijk blijkt echter dat er te weinig tijd wordt vrijgemaakt voor innovatie door ondernemers. Ze moeten het doen naast hun dagelijkse werkzaamheden, die al hun aandacht opslurpen. Tijdgebrek is dan ook het grootste obstakel. De waan van de dag regeert, terwijl er voor alle bedrijven wel degelijk een noodzaak is om te innoveren. De markt verandert immers voortdurend, de concurrent zit ook niet stil en de techniek verandert snel. Bedrijven moeten dus mee veranderen. 


Ondernemers moeten de ruimte en vrijheid nemen om ideeën te bedenken. Creativiteit komt niet naar voren als ondernemers in een strak keurslijf zitten van dagelijkse beslommeringen. Door deel te nemen aan de workshop Ondernemerschap organiseert u als ondernemer een aantal vaste momenten om na te denken over verbeterpunten in je bedrijf: welke innovaties? Hoe kan het efficienter? Welke nieuwe producten en diensten? Hoe bespaar ik kosten? Hoe behoud ik mijn klanten? Hoe vind ik nieuwe? Uiteindelijk kost dit geen tijd, maar win je tijd! Meld je dus snel aan.


Klik hier voor aanmelden en kosten.