Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > januari 2019 > Korting op aanschaf AED

Korting op aanschaf AED

17-1-2019

Stel, iemand krijgt een hartstilstand in uw bedrijf of nabijheid. Weet u hoe u dit slachtoffer het snelste kunt helpen? Elke minuut is namelijk cruciaal. Met een AED kunt u snel starten met reanimeren. Uit onderzoek van het AMC en de Nederlandse Hartstichting blijkt dat zo de kans op overleving toeneemt van 2-5% tot maar liefst 90%. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator en is een compact en eenvoudig te bedienen apparaat dat door middel van elektrische schokken het hartritme weer op gang kan helpen (defibrillatie). Speciaal voor u als HISWA-lid is er nu de HISWA AED Lifepak.


Een HISWA AED Lifepak is gegarandeerd 24/7 klaar voor gebruik door monitoring op afstand en is geschikt voor plaatsing in een kast aan de buitenmuur. Dag en nacht optimaal bereikbaar, ook als u zelf niet aanwezig bent op het terrein of in het bedrijf. De AED Lifepak is eenvoudig te bedienen aan de hand van afbeeldingen. U kunt eenvoudig tussen twee vooraf ingestelde talen switchen. Bovendien kunt u de AED met één knop omschakelen naar een inzet voor kinderen. Diefstal of molest is afgedekt door een gratis Achmea-verzekering. De normale prijs is 3.045 euro. Als HISWA-lid betaalt u 2.435 euro.


Kijk voor dit aanbod op: www.AEDvoorIedereen.nu/HISWA. Vul hier uw lidnummer in om gebruik te maken van deze actie.


Bied hulp bij een hartstilstand

Het hebben van een AED is een must voor elk bedrijf. In jachthavens en watersportbedrijven komen veel bezoekers. De kans dat een bezoeker een keer een hartstilstand krijgt is reëel aanwezig. Dit geldt trouwens ook voor uzelf of voor uw medewerkers: het kan u zelf ook overkomen. Daarbij komt dat veel watersportbedrijven zich afgelegen bevinden van woonkernen, andere gebouwen en faciliteiten. Bij een hartstilstand zijn veel bedrijven de eerste kritieke minuten dus volledig op zichzelf aangewezen voordat professionele hulp aanwezig is.


Workshop Reanimatie & AED

Wilt u gebruik maken van dit aanbod, maar u en/of uw medewerkers kunnen nog niet reanimeren? Onze partner Crisicom kan een Workshop Reanimatie & AED bij u op locatie verzorgen.