Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > februari 2019 > Persoonlijk innovatietraject voor Zeeuwse ondernemers

Persoonlijk innovatietraject voor Zeeuwse ondernemers

11-2-2019

Het Kenniscentrum Kusttoerisme biedt vanuit het internationale project PROFIT ondersteuning aan 35 Zeeuwse ondernemers in de toeristische en vrijetijdssector. Via een persoonlijk innovatie-starttraject krijgt u een extra duwtje in de rug. Interesse? Meld u hier aan!


Een ervaren adviseur brengt een bezoek aan uw bedrijf en werkt samen met u een idee uit tot een globaal innovatieplan. Tijdens speeddates met experts op verschillende vakgebieden, zoals duurzaamheid, financiƫn en marketing, worden de plannen verder besproken. Deze sessies dragen bij aan het rond krijgen van het idee. Op het eind heeft u een goede startpositie verkregen om daadwerkelijk te gaan innoveren.


Aan dit innovatie-starttraject zijn voor de ondernemer geen kosten verbonden, deze worden volledig vergoed vanuit het project.


PROFIT is een internationaal project, gericht op het stimuleren van innovatie bij mkb-bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector. In Zeeland wordt PROFIT uitgevoerd door Economische Impuls Zeeland en HZ University of Applied Sciences (Kenniscentrum Kusttoerisme).